Alfa33 napisal/-a:Pri meni je samo, da je naglas da se ne sliši moteče pokanje iz auspuha in prdenje ker mi pušča nekje auspuh
Preverjeno ja, ker sm se dons za tabo pelu ene par minut. Sploh nism rabu met svojga radia przganga....pomoje je ves omet iz gimnazije Ledina dol popadu
Ministry, No means no, Primus, Dead Kennedys, Slayer,... v bistvu zmeri k "sportski lagano" vozim, dam eno plato in jo poslušam en teden in potem zamenjam, ob hitrejši vožnji mam pa ugasnjen player. + =
100 ljudi 100 čudi ..zelo zanimivi in predvsem različni odgovori...ker recimo men še ne uspeva da mam volume do 100% pa mašino poslušat...k eni pol ne slišjo mašine pa jih vidiš in se jim lahko samo smeješ, ker je videti, kot ne bi znali voziti
P.S. da ne bo pomote..jst vozim le ob priložnostih , saj nimam še izpita
Zadnjič spremenil the_bajt, dne To Avg 23, 2005 9:22 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Sej to je prisotno pri starejših(nad 65 let) voznikih..usaj tukaj okoli mojega kraja jih je kar dosti...je pa res, da alfo ma sm en..je pa Alfa Romeo 33 in v poraznem stanju..se mi avtek prav smili
Več ali manj,ko se vozim poslušam Uplifting Trance glasbo.Samo sem ugotovil,da ko je taprava melodija Tranca,potem pozabim na vožnjo in sem prejšnji teden kar v robnik zapeljal in zvil felno .Tako,se bom moral bolj vožni posvetit.Če pa vozim kakšno ljubico zraven potem pa ziher RnB,da jo že v avtu malo raznežim....kaj šele potem ko prideva kam domov kjer sva sama... No comment!