Alfa 145 TS, kaj me čaka???

Splošne informacije, izkušnje o Alfah
Odgovori
Dunstar
Alfa Junior
Alfa Junior
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: brežice

Kaj lahko pričakujem oz. kaj bi lahko crknilo na AR 145 1.4 TS, ki je letnik 97, ima 150000 km za seboj je od 2. lastnika cena je 500000 SIT. (izgleda kr uredu prav tako mašina). Zanima me tudi kaj mislite da je ze bilo zamenjano na njej.Avto je iz Avtohise.
Dunstar
Tommo
Alfist
Alfist
Kraj: Velenje

malo iskanje uporabi, boš ziher kaj našu :wink:
Uporabniški avatar
mkmk
Alfa Junior
Alfa Junior
Kraj: Okolica lj

Ja cist odvisno ce je narejen glavni servis ..Kar naj bi biv naj bi delalo vse oky ?? Vsaj men dela trenutno moja alfica 145 1.6 ts 98l motor imam 95 tisoc naredu sm 30 tisoc kilometrov odkar jo imam in morm rect da mi do glavnega servisa nebi smela kj ponagajat odpeljem jo pri 100 .. Mozno je da menjas kak termo upor ventilatorja ,ce ti pa temparatura dela oky pol lahko to stvar sam preveris ,ce je seveda se v dobrem stanju .. Drugac pa sj pravm kj vecjega naj nebi smelo bit odvisno od vzdrzevanja le tega ..
Uporabniški avatar
žival
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Litija

Ja glede na ceno te lohk marsikej čaka! Pr rabljenem avtomobilu pa itak ne morš nikol vedet. Vse kar lohk nardiš je, da temeljito pregledaš vozilo, da ni bla kej preveč razbita, da ni rjava po podnu (predvsem spodaj pri vozniku), da je izpuh pa sklopka ok, da motor lepo teče in ni masten, brez cukanja, preveri koliko lastnikov je avto imel in če je avto bil redno vzdrževan.Pol pa čakaš kaj bo čas prnesu. lp
Odgovori
  • Informacija