premišljujem o nakupu alfe 156. na kaj moram biti pozoren pri dizlih in kaj pri bencinarjih. ta mi je zelo všeč samo malce je sumljiva cena za toliko opreme.
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.a ... 622&obv=on#
jezand napisal/-a:alfa je ok isto bencinar kot diesel....
samo ta ni ne vem kaj.,.....
je ogromno lepših....
lp, A

zelo pohvalno...,samo motijo me samo zeeeelllo dragi redni servisi še posebej za TS bencinarjeTeo napisal/-a:No na tem forumu nas je kar precej takih, ki vozimo JTDje, pa še nihče ni pisal, da bi bile s temi motorji kakšne težave. Tudi moj že ima skoraj 120000Km pa še vedno teče brez enega samega problema.

je pa res, treba definirati besedo DRAG....,ker sedaj vozim astro letnik 02 in so servisi zelllllo poceni.alfafil napisal/-a:-gdo misli da je servis za alfe drag,naj se pozanima koliko stane za audi-vw,bmw,volvo...![]()
-fiatov 1,3jtdm je motor leta,JTD motorje uporablja GM koncern (OPEL,SAAB),verjetno ker so zanič

-in kaj je za tebe zelllllo pocenirufus1977 napisal/-a:je pa res, treba definirati besedo DRAG....,ker sedaj vozim astro letnik 02 in so servisi zelllllo poceni.alfafil napisal/-a:-gdo misli da je servis za alfe drag,naj se pozanima koliko stane za audi-vw,bmw,volvo...![]()
-fiatov 1,3jtdm je motor leta,JTD motorje uporablja GM koncern (OPEL,SAAB),verjetno ker so zanič
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti