Alfa 146 1.6 Boxer

Izgled Alfic, povečanje moči
Odgovori
Uporabniški avatar
alenota
Alfa Member
Alfa Member
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Nova Gorica

Lp... Sicer sem novinec na tem forumu, ampak sem si vseeno drznil odpreti novo temo...

Kot sm malo povohljal po tem forumu, in kokr sm ze prej spraseval okoli, zgleda da res ni pomoci za 1.6 boxer da bi dalo malo več konjčkov... :cry: Sem pa zasledil, da (glede koncne hitrosti - porabe) lahko kupis drugo 5. brzino, ki ti da malo vec koncne hitrosti, oz. ti pri 180km/h malo manj porabi... :roll: ja, se vidi da matram masino... :oops: ampak sej zato pa je, a? :D ce kdo kej ve o temu...

drugace sm iz nove gorice pa veckrat grem cez mejo na kasn odpad, dosti AR 33 je, 155 in 164... (ksna 145 se se najde...) tko da ce kdo kaj rabi, mi lahko pove kolk prbl. € bi dal pa grem js se kregat na odpade...

lp pa hvala za odgovor :mrgreen:

-a.
CuoreSportivo
Uporabniški avatar
dejan031
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: 2009 159 Tbi with Squadra chip
Kraj: cerkno

ja se da da ti malo podaljša peto prestavo sam pomoje lih tako matraš motor ker nima dovolj moči da prileze čaz 200KM/h pa še peto prestavo zamenjat :doubt:

upam da ti bo kdo drug kaj več povedau

lp
Uporabniški avatar
AR-146
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: ljubljana

nč bat ma čist dost moči da gre čez 200 drugače pa zamenjaj 5 ker sm tud jst razmišlu v tej smeri ker ma med 4 in 5 samo 400 obr lufta kar je isto k da bi se u 4 skos pelu
Uporabniški avatar
alenota
Alfa Member
Alfa Member

hja... v bistvu mas prov AR-146 :wink: a mogoce ves prbl. kok bi prslo pa kje bi to lahko to montiru... nekje 50k-60k se mi zdi da pride kos, to je k sm ene dve leti nazaj to gledu... v bistvu pride kao podalsana peta... ma pomoje bi mi nabilo malo vec koncne ja... pa se recimo da dam 16colarje gor... a je kdo mogoce ze kej s temi feltnami kej sprobavu pa ma ksn nasvet? res da zgubim na pospeskih, sam recimo iz ng-lj pa skurim res prevec bencina ker mam pac alfo in tezko nogo :mrgreen: :lol: pa se neki; glede na to, da je ta avtek veckrat v izposoji moje mame (namrec je njen... #-o ) si nameravam kupit 155-ko... ksna priporocila? (priznam da mi je 155-ka lepsa in vse, sam 146 ima pa peta vrata in lep naklon zadnje sipe... (akustika, woofer... :doubt: ))... tko da hvala za odgovore in se se naprej priporocam :mrgreen:
CuoreSportivo
Uporabniški avatar
dejan031
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: 2009 159 Tbi with Squadra chip
Kraj: cerkno

če nočeš skurit preveč bencina pol boš mogu misliti na kakšnega lupota dizl :mrgreen:

lp
Uporabniški avatar
alenota
Alfa Member
Alfa Member

ja... raje grem pes ;)
CuoreSportivo
tweety
Alfa Member
Alfa Member

Sem zasledil, da hodiš na odpade.A mi lahko poveš če se da dobit motor 1,6 boxer mam pa 146.Pa kakšna je približno cena?Hvala
cuore sportivo
Uporabniški avatar
colibry
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

:) podaljsano peto prestavno prodajajo pri novitechu in se marsikje bi se naslo na internetu.. ceno si povedal priblizno tako kot je.. lahko se tudi zvoha kje ceneje. sam je tut dost dela z zamenjavo zobnika. za 16 col ti tkole povem :) avto poleni zelo veliko. koncna hitrost ostane po cagrju nespremenjena. sam malo dalj casa rabis da prilezes do nje. pa glede 155ke ce te zanima prodajam 155 2.5 V6.. ki ti bo relacijo lepe voznje popila glih toliko kot ti tvoja boxerca pri tej hitrosti kot jo omenjas. je pa res da je drazja registracija :D ce te zanima avto si ga oglej na naslednji strani http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=957274

LP
Uporabniški avatar
Don Picco
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 1
Vozilo: Alfa Romeo MiTo QV
Kraj: Ljubljana-Crnuce
Kontakt:

al pa porin notr motor od impreze je glih tko boxer :D :D ... folku itq ne bo jasn k bos mim padu.... :D :D :D
We brake 4 Nobody
!!!AR - 156 2.5 v6!!!
!!!AR-MiTo QV!!!

“A turbo: exhaust gasses go into the turbocharger and spin it, witchcraft happens and you go faster.”
— Jeremy Clarkson
Uporabniški avatar
alenota
Alfa Member
Alfa Member

glede motorja; bom vprasal ce se da kej po vezah dobit, ma 1.6 boxer za 146 khm... nevem, 146 odkar js hodim na ta dolocen odpad je bila samo ena, in se ta 1.7 boxer 16v, se isti dan ko sem prisel pogledat je bila ze prodana tko da... recimo da mam zdej eno vezico, ki bi lahko prisla do kakega motorja... ma nic ne obljubim, so pa se kr drage zadeve... ce pa pride kaka alfica 146 bo pa vrjetno moja :P colibry: ce bi imel zdej 200k v zepu majkemi da bi sou v lj pa ti jih dal sam - sm vse za akustiko zapravu zdej #-o jah nic... jebiga... sicer pa ... sej 2.5 je res 2.5 sam... se zmer... q4 je razred zase... nekako nacrt nakupa v 2. polovici naslednjega leta :firedevil: zvesto ostajam alfist, ceprav priznam, da mi je crna astra ce jo mal postimas se kr vsec na zunaj #-o jah jebiga, sam se zmeri ni alfa :D

se kdo kaj? :-k khm... aja @colibry se 1x: avto poleni zelo veliko... hmm... kaj pa 15 :rofl: ](*,) ne kr ce ne zarad druzga, sam folk PLEASE - 14 colar alu je pa res smesn !!! #-o

ful hvala za odgovore...

colibry- hvala za nasvet in ponudbo. (ps: zakaj pa 200.000 sit??? a ni to mal...zlo...premal???)

lp

-a.
CuoreSportivo
Odgovori
  • Informacija