Zanima me ali je potrebno za AR 156 nabavit kakšne specifične nosilce za streeho, na katere nameravam potem naložiti dvoje koles, ali so primerni tudi kakšni univerzalni?
ker zadevo ne bom uporabljal pogosto, me zanima vaš nasvet, kje se morda najde tudi kaj rabljenega?
LP
"Caution:
Nitroglycerin has the capacity to sense when a stupid or clumsy person is around and, if given a chance, it will try to kill him."
Vidim, da ta tema že dve leti počiva, kot kaže imate vsi že svoje lepe nosilčke doma... No, jst pa še ne, zato me zanima, če mi znate priporočati katere naj nabavim. Slišal sem, da univerzalni niso prav zanesljivi... drži?
Thrivial napisal/-a:O, ravno prirocno... jaz imam originalne, pa nimam pojma kako bi jih namestil. Ima kdo kaksen .pdf?
lp
NAvodila! V navodilih mas use narisano, kam se jih namesti in kako. Eni ste res leni da se vam ne ljubi niti v knjigico pogledat, ki jo vozite ves cas s sabo!
Nameravam nabavit original strešne nosilce za 156-ko preko spleta od enega, ki jih je imel na limuzini jaz bi jih pa dal na 156 SW in je rekel naj se prej raje pozanimam, če bodo pasal.
Sedaj me zanima, če slučajno pašejo original strešni nosilci od 156 limuzine na 156 SW
Mislim da so enaki, saj so pritrjeni nekje pri prednjih in zadnjih vratih, tam pa sta limuzina in sw enaki. Če pa imaš slučajno na sw "sanke" je pa druga zgodba. Če ni skrivnost, koliko pa vpraša za rabljene nosilce ?
Ne nimam sank. Licitiral pa bom na ebay-u in lahko povem kakšna bo končna cena, ko se licitacija konča. Poročam
Drugače pa sem že zamudil eno licitacijo za 60eur s poštnino
Bom izkoristil priliko, namen imam kupit prtljažnik pri firmi Prtaljažniki Zupan, kateri jih izdelujejo sami. Ali ima kdo že izkušnje s prtljažniki dotičnega podjetja.
You need two Ferraris powersliding around the bentley, that is also powersliding
Alfaspider napisal/-a:Bom izkoristil priliko, namen imam kupit prtljažnik pri firmi Prtaljažniki Zupan, kateri jih izdelujejo sami. Ali ima kdo že izkušnje s prtljažniki dotičnega podjetja.
Sodelavec ga je dal naredit za svojega Megana in je zadovoljen tako s kvaliteto, še posebej pa s ceno.
Alfa Romeo - made in Italy, perfected in my garage