Strešni nosilci

Tehnične teme o modelih 156,147 in GT

Moderator: Tehnika moderatorji

Odgovori
Glock
Alfa Junior
Alfa Junior
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: MB

Pozdravljeni!

Zanima me ali je potrebno za AR 156 nabavit kakšne specifične nosilce za streeho, na katere nameravam potem naložiti dvoje koles, ali so primerni tudi kakšni univerzalni?

ker zadevo ne bom uporabljal pogosto, me zanima vaš nasvet, kje se morda najde tudi kaj rabljenega?

LP
"Caution:
Nitroglycerin has the capacity to sense when a stupid or clumsy person is around and, if given a chance, it will try to kill him."
Uporabniški avatar
bass
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Ljubljana

Univerzalni so blazno poceni v primerjavi z originalnimi, res je da po navadi niso tako lepi in masivni, a zdržijo vseeno.
Jeremy Clarkson napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa...
Uporabniški avatar
luni
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: Maribor

Hm imam originalne, ki jih po mojem ne bom nikoli uporabil. Ce si zaintersiran vstreli en ZS.
Panter
Alfa Junior
Alfa Junior
Kraj: Kranj
Kontakt:

Jst ti NE priporocam univerzialnih...
violarules
Alfa Junior
Alfa Junior
Kraj: Nova Gorica
Kontakt:

Vidim, da ta tema že dve leti počiva, kot kaže imate vsi že svoje lepe nosilčke doma... ;) No, jst pa še ne, zato me zanima, če mi znate priporočati katere naj nabavim. Slišal sem, da univerzalni niso prav zanesljivi... drži? :?:
Ježek teka teka in se razpaca... :)
Thrivial
Alfist
Alfist

O, ravno prirocno... jaz imam originalne, pa nimam pojma kako bi jih namestil. Ima kdo kaksen .pdf?

lp
Uporabniški avatar
Creed
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Thrivial napisal/-a:O, ravno prirocno... jaz imam originalne, pa nimam pojma kako bi jih namestil. Ima kdo kaksen .pdf?

lp
NAvodila! V navodilih mas use narisano, kam se jih namesti in kako. Eni ste res leni da se vam ne ljubi niti v knjigico pogledat, ki jo vozite ves cas s sabo!

LP
KikiTron
Alfa Member
Alfa Member
Kraj: Celje

Nameravam nabavit original strešne nosilce za 156-ko preko spleta od enega, ki jih je imel na limuzini jaz bi jih pa dal na 156 SW in je rekel naj se prej raje pozanimam, če bodo pasal.
Sedaj me zanima, če slučajno pašejo original strešni nosilci od 156 limuzine na 156 SW :?:
Kiki
Uporabniški avatar
alro
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Nova Gorica/Gorenje pri Divači

Mislim da so enaki, saj so pritrjeni nekje pri prednjih in zadnjih vratih, tam pa sta limuzina in sw enaki. Če pa imaš slučajno na sw "sanke" je pa druga zgodba. Če ni skrivnost, koliko pa vpraša za rabljene nosilce ?
KikiTron
Alfa Member
Alfa Member

Ne nimam sank. Licitiral pa bom na ebay-u in lahko povem kakšna bo končna cena, ko se licitacija konča. Poročam 8)
Drugače pa sem že zamudil eno licitacijo za 60eur s poštnino :roll:
Kiki
KikiTron
Alfa Member
Alfa Member

Pozabil sem še vprašat, če so isti nosilci za vse letnike...recimo 2000 in 2004?
Kiki
Uporabniški avatar
bass
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Ljubljana

Kolikor jaz vem strehe niso face-liftali, torej: DA.
Jeremy Clarkson napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa...
fr3nk
Alfa Member
Alfa Member
Kraj: Sevnica

namen imam kopititi nosilce s sankamio za 156sw. imam letnik 2005.
Lahko kdo slika kakšni so tej nosilci?

lp
Uporabniški avatar
Alfaspider
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Bom izkoristil priliko, namen imam kupit prtljažnik pri firmi Prtaljažniki Zupan, kateri jih izdelujejo sami. Ali ima kdo že izkušnje s prtljažniki dotičnega podjetja.
You need two Ferraris powersliding around the bentley, that is also powersliding
Uporabniški avatar
El Barto
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Alfa Romeo Stelvio Q4 2.0 MA 280 2019
Alfa Romeo 166 2.5 V6 2001
Kraj: Gorje

Alfaspider napisal/-a:Bom izkoristil priliko, namen imam kupit prtljažnik pri firmi Prtaljažniki Zupan, kateri jih izdelujejo sami. Ali ima kdo že izkušnje s prtljažniki dotičnega podjetja.
Sodelavec ga je dal naredit za svojega Megana in je zadovoljen tako s kvaliteto, še posebej pa s ceno.
Alfa Romeo - made in Italy, perfected in my garage
Odgovori
  • Informacija