EGR in tehnicni

Tehnične teme o modelih 156,147 in GT

Moderator: Tehnika moderatorji

Odgovori
156SW
Alfa Member
Alfa Member

A imam lahko tezave na tehnicnem zaradi odklopljenega - nedelojocega EGR ventila??? A se to pozna na izpusnih plinih??
Glock
Alfa Junior
Alfa Junior
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: MB

V principu bi moralo bit v izpuhu nekaj več saj, ampak jaz bi šel na tvojem mestu vseen probat, ker če ne opraviš tega testa z izpuhom, imaš še vedno 7 dni časa da to ''pomankljivost'' odpraviš.

Jaz osebno bi tisti dan ko bi to opravljal imel v rezervoarju morda celo kak aditiv za izboljšanje izgorevanja (strošek približno 900 SIT)

Ampak idi probat tudi brez tega, avto prej lepo segrej in po kaki odprti cesti malo gasa, pa bo...
"Caution:
Nitroglycerin has the capacity to sense when a stupid or clumsy person is around and, if given a chance, it will try to kill him."
Uporabniški avatar
zombi
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 1
Vozilo: Alfa Romeo 159 2.0 JTDm
Kraj: Logatec
Kontakt:

Nisel še slišal za primer, da bi imel kdo težave zaradi EGR ventila na tegničnem.
marea11
Alfa Junior
Alfa Junior

zombi napisal/-a:Nisel še slišal za primer, da bi imel kdo težave zaradi EGR ventila na tegničnem.
Je kdo tu ki je z blindiranim EGR-jem prišel čez tehničnega... Tehničnega moram opraviti v prihodnjih 14 dneh...
Uporabniški avatar
DaviiD
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Maribor
Kontakt:

Ce si iz Maribora se lahko v torek ali v cetrtek oglasis na Petovia avto in ti naredijo "preizkusnega" tehnicnega zastonj. Pravtako so zelo ustrezljivi ce prides merit karkoli za kar imajo stroj, ali pa ce bi rad kaj pogledal na kanalu...

Pohvale jim :)
Uporabniški avatar
crnogorac
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: KRŠKO
Kontakt:

jaz nima katalizatorja gor in me zanima , če imam pod tisto normo , ki določa mejo ali grem skozi ali NE .

crnogorac-krško
Odgovori
  • Informacija