po moznosti obrnu kak + pa - in kontra zabija in ni nbenga bassa. al imas pa problem kot ga je imel moj kolega na omenjenem avtoradio da je bil izhod radia unicen ( RCA ) in ni dajal nic zivljenja od sebe..
colibry napisal/-a: po moznosti obrnu kak + pa - in kontra zabija in ni nbenga bassa. al imas pa problem kot ga je imel moj kolega na omenjenem avtoradio da je bil izhod radia unicen ( RCA ) in ni dajal nic zivljenja od sebe..
LP
sej to se mi zdi se najbolj verjetna moznost, da je zamenjal + pa -
vse kar je človk kupu je full dobr. Tako da pogledat je treba - pa +. Če pa to ni, pol kable pa kontakte....drgač pa je možno da je res z radijem kej narobe. Če je vse novo pol more bit v garanciji, in kr lepo nazaj pa zamenjat
najlažje ugotoviš če je rca fuč, da daš na drugi RCA, saj ma 2 ali celo 3 se mi zdi.
sicer pa mam jaz isti problem. se mi zdi da je avto ful neakustičen.
Imam bass 200 rms, pa sma za test zamenjala z kolegom ki ma 450 rms. pa je moj v njegovem avtu igral bolje kot njegov pri meni !! tak da mi ni več nič jsano... porabil pa sem približno 2 uri z nastavitvami ojačevalca.. da sem si naštimal vsaj približno tak kot jaz želim.
jst si morm pa en SW umislt. iz prtljažnika pri 155ki se ne sliš pravih basov. to sem nekak rešil tako, da sem v polico naredu dve 16cm luknji, v sedežih pa odprl tisto plastiko, ki je montirana pri sredinskem naslonu za roke na zadnjih sedežih. še kar ni to to.