na avtu so mi crknile zadne stop lampe, vklučno z tretjo zavorno lučjo. Predvidevam, da je šla varovalka. Ker nimam slovenskih navodil za uporabo ne vem kera varovalka točn je to. gre se pa za 145 1.6 boxer letnim 1996
Če bi loh kdo pomahu mi mal.
sm mel podoben problem pri moji 155ki. zavorne luči so mi pobliskale ko sem pohodil bremzo in pobliskale ko sem spustil pedalo. pri meni je bila napaka v stikalu nad zavorno stopalko. sem za foro pohodil zavoro, stikalo naj bi v tem položaju skočilo ven in naredilo stik, pa sem mal pošlatov tam po tistmu štiftu in so luči delale. potem spet ne, mal pošlatam tist štift, spet delajo. na koncu sem menjal stikalo - za jurja.
Bjorn napisal/-a:pa kaj tale luč pomen, če se pri kontaktu prižge, po pa ugasne ko avto zalaufaš?
Neke vrste Check engine, čeprav narisan je injektor... če se ob vžigu ugasne pomeni da je vse kul... ko se ne bo ugasnla znajo bit pa stroški.
Ta lučka ma kar dost senzorjev vezanih gor. Tak da čimprej na servis. V mojem primeru je bil hin eden od senzorjev za zaznavo položaja odmične osi. Torej lučka se prižge tudi v primeru da preskoči zobati jermen.
Bjorn napisal/-a:pa kaj tale luč pomen, če se pri kontaktu prižge, po pa ugasne ko avto zalaufaš?
Neke vrste Check engine, čeprav narisan je injektor... če se ob vžigu ugasne pomeni da je vse kul... ko se ne bo ugasnla znajo bit pa stroški.
Ta lučka ma kar dost senzorjev vezanih gor. Tak da čimprej na servis. V mojem primeru je bil hin eden od senzorjev za zaznavo položaja odmične osi. Torej lučka se prižge tudi v primeru da preskoči zobati jermen.
Mislm da je za paniko zganjat mal prezgodaj, a ni človek reku da mu lučka ugasne ko vžge avto? Men se tut novoletna jelka pržge v avtu preden ga vžgem
To da se prižge ob kontaktu in ogasne je normalno ja. Sem si malo drugače predstavlo vprašanje. Češ da če daš kontakt ugasne samo če štartaš... Moja napaka...