jszt nism zasledil teme kjer bi pisali o tem...
an ta način kot mamo a kdo pozna ta auto in podobno ...
1. ----
no jst vem az eno 33 k baje stoji že slab mesec pred NUKom
je zapuščena .. mal pokradena.. samo nič gnila .. saj na vn ne .. okol tanka nič .. blatniki nč... ( na hitr sm gledu..) u akcijo!!!!! če bi meu plac bi šel iskat... samo ga nimam
------------
Zadnjič spremenil rapbit, dne Ne Okt 29, 2006 7:23 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
super tema je zadela point ( saj ta k sm ga jst mislu )
a ma kdo eš kake izkušnje z tem kako te avte uporabit oz ne prepustit propadu
k una 33 k sm napisu ( pred nukom ) se mi zdi da bi bla za spedenat edino z motorjem ne vem kaj je ... samo če je pri 33 karoserija uredu .. je zmaga:) pa glede na to da se zdele kr neki povprašuje po 33kah spet...
WiTBoY napisal/-a:zapuscena bela 164 z usnjem je pri slovanski kniznici za bezigradom pod drevesom ob cesti ze neki cjta.
ja tole bi kar nalozu sam da pol me nebi ker lovu al pa da niso nastavlene
ko nekatereu krskem modele nastavjo ce bo kateri nasedel in otpelu potem pa MURJA za tabo tud to poznamo tuki al pa na meji obrezje jih je brez tablc
kolk cete sam tretjina jih je od policije sam niso alfice
jaz se ne grem tate in zandarje na tak nacin sploh ne
Matr, ampak ste pa čudni. Tukajle se greste neke ljubitelje alf, potem bi pa kradli po parkiriščih. A da bi pa kdo poskušal kontakt z lastniki navezat je pa preveč?
Pravi alfist postaneš šele takrat, ko ti zariba prva alfa
Zaradi slabega vremena bo današnji dan prestavljen na jutri
"Anyone who has driven anything from an Alfa 75 to an old Giulia Super or GT Junior will know their real magic lies in the way they come alive in the corners."