deli za 164

Splošne informacije, izkušnje o Alfah
Odgovori
Uporabniški avatar
lado
Alfa Junior
Alfa Junior
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Trbovlje

Kar nekaj časa ze imam oglas da kupim dele za 164 super ---a res nobeden ne ve za kakšno ali pa samo ne pregledujete oglasov..
No če kdo ve za kakšno naj prosim javi tukaj d potem nekako najdemo lastnika......

lp

lado
Hitrost je samo vprašanje denarja!
Uporabniški avatar
korenin
Alfa Junior
Alfa Junior

a si kaj preveru eno rubriko nize alfa za obrat tam pise za eno in poisci lastnika ce je prava
alfa je kod zenska ce ji ne posvecas pozornosti te prevara z mehanikom
Uporabniški avatar
Damijan
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Lady "K"
Kraj: Gabrje (nedaleč od Preshgain)

Uporabniški avatar
lado
Alfa Junior
Alfa Junior

hvala ker ste se potrudili zame!
A jaz rabim za superco (od letnika 95 naprej) tako da večina dpade,a pri enem oglasu ni bilo označeno da je superca in sem vseeno poklical -kot izgleda nekaj bo...po praznikih
Še ekrat hvala!

lp

lado
Uporabniški avatar
stuhec
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: M Sobota, tel: 041 761446

slabo je stemi supercami, jaz sem tudi iskal
kaj pa rabis ?
super
Uporabniški avatar
crnogorac
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: KRŠKO
Kontakt:

lado napisal/-a:hvala ker ste se potrudili zame!
A jaz rabim za superco (od letnika 95 naprej) tako da večina dpade,a pri enem oglasu ni bilo označeno da je superca in sem vseeno poklical -kot izgleda nekaj bo...po praznikih
Še ekrat hvala!

lp

lado
ne bos mi reku , da ne mores nic dol pobrat tudi ne od take , ki jo imam
jaz drgac pa na servis pa narocit pa vse dobis NOVO , ce noces obirat
taksne kot jo imam jaz seveda odvisno kaj rabis no pri motorju bi blo malo
morgen sam ostalo bi se naslo SAM NE OD MOJE
FITNES MILLENNIUM KRŠKO
Uporabniški avatar
lado
Alfa Junior
Alfa Junior

Crnogorac

ne vem kakšno imaš ti!?
verjetno bi se dalo kaj dol pobrat...a kot sem že rekel super in na žalost še večja exotika 2.5 td

Rabil bi računalnik klime-stikala ker imam lajt sou ko prižgem meglenke ali pa ogrevanje zadnje šipe. od navadnih imam kar 3 kose (računalniki)a kaj ko so drugačni in jih ne moreš porabiti
je pa kar veliko spremenjenega po letu 95 to vem ker sem imel prej 3.0 V6 skoraj 9 let, pa še razdrl sem mislim da 2 ali 3 -rabil sem motor za v čoln pa je bila ista cena cel avto ali samo motor...tako da sem veliko delov tako dolgo premetaval po garaži da sem jih nazadnje še stran vrgel tudi podaril bi jih pa ni bilo veliko interesa.

no nekaj se bo že našlo

lp

lado
Uporabniški avatar
crnogorac
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: KRŠKO
Kontakt:

uf uf dizleraj mas ja zakaj spa sou na dizla OK OK OK sory sory
sem mislu bol na druge stvari kot to ka si nastel
na plocevino in kaj podobnega

http://tozo164.moj-album.com/slike/3256 ... fpmH.v.jpg

to je moja lepotica z mojo zeno
FITNES MILLENNIUM KRŠKO
Uporabniški avatar
stuhec
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: M Sobota, tel: 041 761446

lado napisal/-a:Crnogorac

ne vem kakšno imaš ti!?
verjetno bi se dalo kaj dol pobrat...a kot sem že rekel super in na žalost še večja exotika 2.5 td

lp

lado
to pa je avto, kje pa si ga dobil, ga imas ze dolgo
jaz vem kje bi se naslo za tak avto kar zeliz
lahk se zmeniva pa greva skup pogledat
super
Uporabniški avatar
lado
Alfa Junior
Alfa Junior

crnogorac

narobe si napisal
moral bi napisati dve lepotici ali še bolje lepotica na kvadrat....

Zakaj sem šel na dizla---kaj vem priložnost in firbec kako je dizl v alfi....
Imam pa skoraj vseskozi alfe (z redkimi kratkotrajnimi izjemami) se pravi že od leta 82!!!
Prvič sem se zastrupil z alfo sud 1.2 kateri sem zamenjal motor na 1.5 ti (a tako da je v prometni ostalo 1.2 hi hi) nato so sledile 33 15 ti 4x4 s klimo (ja leta 86 so že bile take) pa 33 nuova 1.7,potem pa 164 3.0 V6 (Takrat sem jo imel v mestu jaz in ena firma za službeno) no na tej sem vztrajal celih 9 let! Super avto ni kaj..vmes se imel še Lancio 20 turbo integrale (au to je šele dirkalnik) ko pa je zaribala do nezavesti sem se naveličal stalno šraufat so me pregovorili v družinski Volvo 850 2.5
Ni kaj super avto (a zakaj ga nimaš več so me spraševali mnogi? Super avto a na žalost ni alfa sem jim dejal,kdo bo pa 4x obrnil volan iz ene skrajnosti v drugo in še posebej ko daš gas čakaš da nabere željeno hitrost----ne na zalost s tem se nisem mogel sprijazniti(virus alfa romeo je neozdravljiv)
In tako sem zaćel iskati alfo najprej sicer 166 dizel (ker toliko govorijo kako je fajn in sploh in oh ) ampak nimam namena dati veliko denarja in ker stane malo bolša pa magari 99 letnik še vedno malo manj kot 2 mio
sem si rekel ne dam toliko. Potem pa opazim oglas za 164 super dizel pa še skoraj zadni letnik 97 (98 pa so bile zadnje) sva se z lastnikom dogovorila in sedaj jo imam.(za pol manj denarja kot če bi kupil slabo 166 2.4 le eo leto in pol mlajšoin zelo lepo ohranjeno in vzdrževano)
Kako sem zadovoljen? malo mešano morem reči saj gre kar, tudi potegne a kaj ko je po dizelso hitro vse gotovo ker jo praktično lahko uporabljaš le od 2000 obratov (takrat turbina prime ) pa do 4200 kjer začne zmankovati moči
Ne upam pomisliti kako gre 3.0 V6 (od 1500 pa do 6200 oz 7500 s premaknjeno blokado) no ja saj sem se tudi že malo najedel divjanja oz bolj pravilno hitre vožnje...

uh sem se razpisal a ka čem če sem pa okužen z neozravljivo boleznijo (alfus romeius foreverus)

no pa lp

lado
Uporabniški avatar
Damijan
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Lady "K"
Kraj: Gabrje (nedaleč od Preshgain)

lado napisal/-a:...družinski Volvo 850 2.5
Ni kaj super avto (a zakaj ga nimaš več so me spraševali mnogi? Super avto a na žalost ni alfa sem jim dejal,kdo bo pa 4x obrnil volan iz ene skrajnosti v drugo in še posebej ko daš gas čakaš da nabere željeno hitrost----ne na zalost s tem se nisem mogel sprijazniti(virus alfa romeo je neozdravljiv)...
Moram, Off Topic... :mrgreen:

Res je!
Odgovori
  • Informacija