Na temle naslovu http://www.vizual.si/tuning.html nudijo chipanje za 60.000, kar je dvakrat ceneje kot drugje. A ma kdo kakšne izkušnje z njimi? So pa zastopniki neke nemške firme...
Sem uporabil in ni nobene VSEBINSKE informacije o navedeni firmi. torej, mene zanima, če je kdo točno tam in ne pri RSR, ZEGA ali kje druge čipal ter kako je bil z rezultatom (na daljši rok) zadovoljen.
Page načelom za chip tuning ni pomemben ... Če dajo garancijo na delo, da če ga plejm na valje da bo kazal kokr trdijo pol ne vem zakaj ne bi ešl v to...
čianje poteka na podlagi spremembe softwera. Torej on preko računalnika pobere parametre, jih preračuna in ponovno zapiše. Seveda shrani original...
je pa ta vrsta čipanja učinkovita bolj na motorjih z turbinami (tako diesel kot bencin). Manj priporoča pa čipanje bencinskih mašin, saj so zelo majhni pridobitki.
Glede garancije pa je tak...On garantira, da bo avto štartal, da nebo cukal pa take fore. Ni pa garancije če ti gre turbina, ali kaj koli drugega na mašini. vsekakor pa se po čipanju veliko prej sfuka tudi merilec pretoka zraka....pa to ne velja samo za to čipanje.
Se opravičujem za nevednost, a res mi ni bil užitek iskati info na strani, ki je res jadna, v bistvu sem jo zaprl po petih sekundah.
Sicer se pa čipanje za pod 300€ dobi že marsikje...
Jeremy Clarkson napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa...
bass napisal/-a:Se opravičujem za nevednost, a res mi ni bil užitek iskati info na strani, ki je res jadna, v bistvu sem jo zaprl po petih sekundah.
Sicer se pa čipanje za pod 300€ dobi že marsikje...