Mini srečanja alfistov (Nova Gorica)
Mini srečanja alfistov (Nova Gorica)
Na hitro zmenjeno, a vseeno je nekaj alfic na kupčku. Seveda mora it največja zahvala uporabniku "Alfista" saj je večina alfic iz njegove hiše

Še nekaj slik : slika1, slika2, slika3, slika4, slika5, slika6, slika7, slika8, slika9, slika10, slika11, slika12, slika13
Smo se zmenli da bomo v bližnji prihodnosti organizirali en mini zbor alfistov. Dobrodošel bo pa seveda vsakdo ki se bo želel pripeljati s svojo alfico na Goriško.
Več o tem v prihodnosti.

Še nekaj slik : slika1, slika2, slika3, slika4, slika5, slika6, slika7, slika8, slika9, slika10, slika11, slika12, slika13
Smo se zmenli da bomo v bližnji prihodnosti organizirali en mini zbor alfistov. Dobrodošel bo pa seveda vsakdo ki se bo želel pripeljati s svojo alfico na Goriško.

Zadnjič spremenil alro, dne So Nov 08, 2008 5:59 pm, skupaj popravljeno 14 krat.
- alro
- Addicted to Alfa
- Kraj: Nova Gorica/Gorenje pri Divači

Ja, zdej sm šele opazu, da rit nismo poslikali niti eni!!!
Bo treba naslednjič še malo zadaj!
Za naslednjič pa res pozivamo ostale uporabnike foruma ki ste z severnoprimorske da nardimo en miniraduno!!
Kaj menite Veloce, Gorkičev, Fonda.... in ostali?
Ciao Alfista

Za naslednjič pa res pozivamo ostale uporabnike foruma ki ste z severnoprimorske da nardimo en miniraduno!!

Kaj menite Veloce, Gorkičev, Fonda.... in ostali?
Ciao Alfista

- Alfista
- Addicted to Alfa
- Vozilo: Alfa 147 GTA
Alfa Giulia Q - Prispevkov: 2067
- Kraj: Brda

mitjaz napisal/-a:A veš slučajno kuk je uni ko ma rdečo 146 dal za polepšanje nosa ???? Pa kje je to naredo ?
Uni ka ma rdečo 145 sm Alfista

Za obdelavo sprednjega dela ti nebi znal povedat, ker sem plačal vse skupaj, ko sem jo spreminjal iz rdeče-violične na original rosso-Alfa!!!

Ciao Alfista

- Alfista
- Addicted to Alfa
- Vozilo: Alfa 147 GTA
Alfa Giulia Q - Prispevkov: 2067
- Kraj: Brda

Alfista napisal/-a:mitjaz napisal/-a:A veš slučajno kuk je uni ko ma rdečo 146 dal za polepšanje nosa ???? Pa kje je to naredo ?
Uni ka ma rdečo 145 sm Alfista![]()
Za obdelavo sprednjega dela ti nebi znal povedat, ker sem plačal vse skupaj, ko sem jo spreminjal iz rdeče-violične na original rosso-Alfa!!!
Ciao Alfista
Men sicer ni všeč ta nos, brez srčka, všeč pa mi je ta spodnji del(plastika med odbijacem in haubo ) in me zanima kje bi se ga dalo dobit in kolk € ?
- Major9
- Alfa Freak
- Kraj: Domzale

Major9 napisal/-a:Men sicer ni všeč ta nos, brez srčka, všeč pa mi je ta spodnji del(plastika med odbijacem in haubo ) in me zanima kje bi se ga dalo dobit in kolk € ?
To je original maska od prenovljene 145/146, torej od letnika 99/00. V motomatu dobiš tako masko za 14 tisočakov.

- Foggy
- Addicted to Alfa
- Kraj: Ljubljana
mitjaz napisal/-a:A veš slučajno kuk je uni ko ma rdečo 146 dal za polepšanje nosa ???? Pa kje je to naredo ?
naredis si lahko tudi sam. odstranis znakec in zapolnis s poliestrom zbrusis in das postrihat autolicarju

- colibry
- Addicted to Alfa
- Kraj: Ljubljana

colibry napisal/-a:mitjaz napisal/-a:A veš slučajno kuk je uni ko ma rdečo 146 dal za polepšanje nosa ???? Pa kje je to naredo ?
naredis si lahko tudi sam. odstranis znakec in zapolnis s poliestrom zbrusis in das postrihat autolicarju
Namesto alfinega znaka pa daš recimo hondinega...

- tito156
- Addicted to Alfa
- Kraj: MarburgAnDerDrau

Vrni se na Srečanja in prireditve
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov