VIPkawa napisal/-a:italjan, zima in sol na cestah ne gre skup... to bo rekel vsak mehanik, ki se malo bolj spozna in tisti, ki je popravljal različne avte. Nove so super, ko sm jih gledal v salonu pred tednom, stare pa se še res niso mogle primerjat z Nemci do leta 2001. Vse je nekaj rjavel-moja hvala bogu skoraj nč, ker ni bla nikol udarjena. Imam strica, ki dela optiko+komplet mehaniko na primorskem in mi je rekel samo to:
Kaj nej rečm...Alfe so zmer ble qu..c
Lej mehankarji vem, da ne marajo Alf, ker so zajebane za šraufat, kar se tiče dostopnosti, posplošujejo pa tisti ki stvari ne poznajo in ne znajo šraufat...
Stare so se še kako lahko primerjale z nemci...sicer me pa res zanima kaj od nemcev je tep tok super duper avto, da ne more ob bok AR???
VIPkawa napisal/-a: JAP so od leta 2006 pravi mojstri. Ko mu je lastnik TOYOTE AVENSIS pripeljal avto in rekel, naj zamenja ploščice pri 100.000 km, mu je odgovoril: tu nimam kej menjat, ker niso niti minimalno obrabljene
Toyota je namenjena popolnoma drugačni vožnji ter uporabi kot Alfa Romeo je pa res, da imajo izredno debele diske, saj tastare corole so bile za izredno dolgo časa.
Na te stvari jst gledam tako, da je pač pripravljen za drugačno uporabo, drugačnim ljudem...