Problem je v osvetlitvi tistih 3 krogov/gumbov za štelanje klimatske naprave.
Osvetljeni niso gumbi niti displej, ki prikazuje temperaturo. Vse to je normalno funkcioniralo vse do menjave akumulatorja. Po menjavi pa je vse skupaj kar umrlo.
Se komu sanja zakaj je prišlo do tega in kako bi to popravil?
A ti sploh ne dela? Si preveril ponoči? Pomoje je sam to, da moreš dat osvetlitev armaturke na močneje pa bo, ker ti je iz spomina izbrizalo prejšnjo nastavitev.
twister22 napisal/-a:Pozdravljeni,
Vse to je normalno funkcioniralo vse do menjave akumulatorja. Po menjavi pa je vse skupaj kar umrlo.
Se komu sanja zakaj je prišlo do tega in kako bi to popravil?
Hvala!
Hmmm..
Si preveru kake varovalke? Da nisi skuril varovalke pri menjavi akumulatorja. Ali pa je sla osvetlitev tistega dela sredinske konzole in bo treba podret in menjat zarnice.
Evo ene nepomembne malenkosti, ki pa me malce moti.
Ko prižgem luči na moji 147 distincive letnik 2003 se zatemni osvetlitev armature toliko, da je podnevi malce premalo svetla, če pa imam ugasnjene luči, pa je vse OK!
Drugače vse deluje OK in lahko spreminjam jakost osvetlitve, ki pa je z prižganimi lučmi premajhna!
Ali se da to izklopiti!?
Pa še zanima me, ali kaj vpliva senzor za vzvratnim ogledalom , ki štrli proti vetrobranu na osvetlitev? sem poizkušal s svetenjem in zatemnjevanjem a ni učinka!