...Pred konkurenco sm mislu87pepsi napisal/-a:pr manjših motorjih je mela še pr 145 še dost rezerve..

žal ni mela 145 nikol rezerve...civic vti je meu 1.6 160 konjev......civic esi pa 1.6 in 125 konjev.87pepsi napisal/-a:pr manjših motorjih je mela še pr 145 še dost rezerva.. pa tut v golf razredu se je pr 147ki vedel kdo ma najbolj živahen 1.6motor.. zdj bomo pa vidl kaj bo..

pri hondi majhna prostornina in velika moc nikoli ni bila prednost, pac pa hendikep.Bjorn napisal/-a:žal ni mela 145 nikol rezerve...civic vti je meu 1.6 160 konjev......civic esi pa 1.6 in 125 konjev.87pepsi napisal/-a:pr manjših motorjih je mela še pr 145 še dost rezerva.. pa tut v golf razredu se je pr 147ki vedel kdo ma najbolj živahen 1.6motor.. zdj bomo pa vidl kaj bo..
jes there is!krucymucy napisal/-a:"there's no replacement for displacement"

krucymucy napisal/-a:pri hondi majhna prostornina in velika moc nikoli ni bila prednost, pac pa hendikep.Bjorn napisal/-a:žal ni mela 145 nikol rezerve...civic vti je meu 1.6 160 konjev......civic esi pa 1.6 in 125 konjev.87pepsi napisal/-a:pr manjših motorjih je mela še pr 145 še dost rezerva.. pa tut v golf razredu se je pr 147ki vedel kdo ma najbolj živahen 1.6motor.. zdj bomo pa vidl kaj bo..
star pregovor ki pravi: "there's no replacement for displacement" pa se kako drzi.
vti ima najvecji navor nekje na 7k rpm, kar pomeni da jo je treba za vsako prehitevanje, magari 60 konjskega clia, terati v drugi na 7k rpm.

FuManchu napisal/-a:V moji dvoletni alfistični karieri sem ugotovil, da je najpomembneje biti član AMZS (zastonj šlep)

Nisem pljuval po 8c, ce si opazil. Da pa nej pometam pred svojim pragom, je pa tud najbolsa... Ce imam 8 let staro Alfo, ti mas pa 9 let staro, kaj hocs povedat? Jaz sem lepo sparal, da si bom kupu avto brez kreditov in se mi nikamor ni mudil, sploh ker mi je ta avto sluzil odlicno, s to bogo 1,4 masino, vsaj ribato edicija ni kot 2,0. Type-R je pa sigurno bolj sporten kot kater koli novi model Alfe, ce te pa to tok boli, je pa tvoj problem. Bom pa kupil Alfo, ko bom hotu nek umirjen avtomobil, 159 bo hud avto takrat, k bom hotu kaj takega.Alfaspider napisal/-a:@Dejch: najprej pometi pred svojim pragom (8 let stara 1.4 mašina) potem pa pljuvaj preko 8C. Type-R je pa že nekaj let sinonim za vsekaj drugega kot pa športnost, nazadnje je bila to integra t-r Dobiš pa rdečo značko, večno hvalo in častni naslov na honda forumu, to je pa tudi res. Hitra pa res ni tale civic, še posebej, če za podoben denar dobiš rabljen M3 ali kaj podobnega, kar pa že je relativno hiter avto.
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost