Zanimanje za alfe je bilo že prej, samo me je od punce ati poučil v zgodovini te znamke in me dodatno navdušil zdaj pa že nekaj let samo alfa pa bo tudi vedno samo alfa
Bi tud zmago, da bi svojo gtv-jko pripeljal, ko je not nova in znižana pa zatemnjena pa..... Danes sma tudi prilimala tablice na 159 (brez okvirjov), da malo lepše zgleda. Zdaj z njenemu atijo prepričujema mamo, da bi še znižala 159 in jo zatemnila
Hordeus napisal/-a:naslednjič, ko boš slikal, se zaderi pred blokom, pridem še js s svojo
Ej sem te vido, če maš ti ono 147 srebrno z vlkim felgam majstrska je ti pa še stric od punce, ko ima čisto novo 147 pa poslikamo vseh pet skupaj mini srečanje alfistov na robindvoru
Ja tista je moja. Trenutno je parkirana skor čist zravn tvoje, ker pred našim blokom ni več prostora. Večni problem . Se pa lahk zmenimo za kako mini srečanje in jih poslikamo
uh, men pa ni vsec
krom lajstice v srcku so odvec, popolnoma beli odbijaci ter ogledala izgledajo monotono, ratkape ne pasejo, crne luci mi izgledajo prevec juznjasko. ampak pohvale, ker skrbis za avto tako, kot se za alfo spodobi!