@matej.ar155 ... sicer bodo ostali jezni ampak - z mojo 155 je bilo popolnoma isto - zmanjkovalo moči, niakmor ni šla... pelu sem jo do 100 mehanikov, vsi so bili pametni, vsi kasirali, noben nič naredu... avto kupu od modela ki dela na Cosmosu, kao odličen avto - po 4 letih zvem da je bil avto totalno sestreljen, mašina je imel čez 300k km (jest sem jo kupil z 180k )... najhuje mi je to ker sem prodal odličnega tipota takrat ker sem mislil da sem našel avto zame... jajca, kupil jo za 350k, zmetal not več kot 200k, prodal za 220k .... če dons pomislim da sem še jest nekoga nategnu mi je slabo... k sreči sem takrat kupil odličnega Punta GT kateri je še danes po 3 letih in pa pri skoraj 12 letih v 100% kondiciji.
2 leti kasneje sem bil spet v dilemi slabo leto stara 147 JTD z vso opremo ali nova Fabia RS... vzel sem slednjo... izključno zaradi tega ker nisem več zaupal mehanikom... vedno smo samo menjal, nikoli nič boljšega... danes sem bil pri kolegu in stoji pri jemu GTV-jka. lak poka, pod avtom pa se nabira tekočina iz servo volana ( naklučje ali normalno? )
Zaradi takega odnosa vseh vpletenih z alfami so cene alf take kot so... na nizki ravni in pa na žalost vestnih lastnikov odlično ohranjenih alfic podcenjene... lepe pa so vse po vrsti...
lp