Ni turbina!!!(AR166 2.0TB)

Splošne informacije, izkušnje o Alfah
mitja155
Alfist
Alfist
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Ljubljana

@matej.ar155 ... sicer bodo ostali jezni ampak - z mojo 155 je bilo popolnoma isto - zmanjkovalo moči, niakmor ni šla... pelu sem jo do 100 mehanikov, vsi so bili pametni, vsi kasirali, noben nič naredu... avto kupu od modela ki dela na Cosmosu, kao odličen avto - po 4 letih zvem da je bil avto totalno sestreljen, mašina je imel čez 300k km (jest sem jo kupil z 180k )... najhuje mi je to ker sem prodal odličnega tipota takrat ker sem mislil da sem našel avto zame... jajca, kupil jo za 350k, zmetal not več kot 200k, prodal za 220k .... če dons pomislim da sem še jest nekoga nategnu mi je slabo... k sreči sem takrat kupil odličnega Punta GT kateri je še danes po 3 letih in pa pri skoraj 12 letih v 100% kondiciji.

2 leti kasneje sem bil spet v dilemi slabo leto stara 147 JTD z vso opremo ali nova Fabia RS... vzel sem slednjo... izključno zaradi tega ker nisem več zaupal mehanikom... vedno smo samo menjal, nikoli nič boljšega... danes sem bil pri kolegu in stoji pri jemu GTV-jka. lak poka, pod avtom pa se nabira tekočina iz servo volana ( naklučje ali normalno? )

Zaradi takega odnosa vseh vpletenih z alfami so cene alf take kot so... na nizki ravni in pa na žalost vestnih lastnikov odlično ohranjenih alfic podcenjene... lepe pa so vse po vrsti...

lp
peterles
Alfa Junior
Alfa Junior

@matej.ar155: pelji jo na resni servis, ki servisira Alfe, pa boš videl, da bodo zadevo rešili. Saj ne rečem, da Nord, Beja in podobni niso v redu, ampak ko enkrat nekaj resno zaškripa je pa kjub vseeno bolje, da jo zapelješ nekam, kjer veš, da te bodo obravnavali tako kot je potrebno. Jaz osebno ti predlagam Zego, boš videl da bodo pri njih zadevo rešili tako kot se zagre. Res je malo od rok (ko boš videl kje je, ti bo postalo šele jasno, da so dobri, če iz vse Slovenije - pa ne samo iz Slovenije, tudi Italije - vozijo(mo) k njim servisirati Alfe), ampak zadevo združi z obiskom Krasa (dogovori se prej za nadomestni avto), pa bo.
birdy
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

moj prispevek:
res je da mu nisem se nkol prpelal nove benz alfe na servis, sam nekak do sedaj se nisem slisal da avto ki ga zrihta nebi delal
govorim pa o alfatunerju(aka gorazd)
tko da moj predlog da ga probas kontaktirat, ce bi mel cas pogledat tvojo 166

ce pa si se zmerom volje da bi kej zazigal samo povej, zrihtam kerkoli avtek(ne alfo) da zazges in tko kt el barto pocistim da sploh naus vedu kdaj pa kam je 166 sla :P :P
Uporabniški avatar
Damijan
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Lady "K"
Kraj: Gabrje (nedaleč od Preshgain)

MENJAM!

Moj avto ti dam za sežig, ti pa meni tvojo Alfico.

In nikoli več se ne bova niti srečala... :mrgreen:
Uporabniški avatar
Jonas
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Ljubljana

Damijan napisal/-a:MENJAM!

Moj avto ti dam za sežig, ti pa meni tvojo Alfico.

In nikoli več se ne bova niti srečala... :mrgreen:
Sam tebe pa res ze zivcira tale Volvo :wink: Pomoje bova oba zelo vesela, ko bos imel spet Alfo doma :D

LP
birdy
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

nadaljevanje off-topica
damjan mam kolega k je volvas in mi je s TAKIM veseljem povedal da so dobl enga k je prestopu od nas h njim....kok ga zafrkavam, ko prodajas volvota po tok kratkem casu ;)

saj volvo ni salb avto, sam nikoli in nikdaj ni alfa(ali blizu)
Uporabniški avatar
Alfaspider
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Je pa zelo varen :lol:
You need two Ferraris powersliding around the bentley, that is also powersliding
Uporabniški avatar
Damijan
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Lady "K"
Kraj: Gabrje (nedaleč od Preshgain)

Off-topic ON:
@birdy, kako je ime, nick tega volvaša?

@alfaspider, glede varnosti pri volvu ni kaj komentirati!

bi pa naprimer v alfo vtaknil motor in 4x4 pogon od bilokaterega R-a! :mrgreen:

Off-topic OFF!
Odgovori
  • Informacija