Zivjo vsem,
no zdj sm koncno se jest odlocen da kupm takole zvalco. Lancia Lybra 2.4 JTD. Moj Fiat pac...pocas zelo izdihuje. Sj je fajn sluzu, ampak ko je clovk vec casa pr mehankarju kot pa pri punci je ze nekje problem. Odlocam se torej za 2.4 masino, letnik avtomobila pa nekje okoli 2004.
Torej... ker ze nekaj casa nism kupoval avtomobila... sem ZELO zaskrbljen. Posebi pri vseh teh vrtenjih kilometrov pa vsega... Na forumu sem sicer vse prebral, ampak se vseeno (al pa lih zato) sem zelo zaskrbljen.
Kot vidim, se tele Lybre ne prodajajo najbole, zato me skrbi prvic to, da bo avto stal ze kar nekaj casa - to seveda naceloma ni problem, le ulaufat ga je treba - ampak problem nastane pri testni voznji, saj bo tam neutecen. Kako vedt a je le neulaufan al je res kej narobe z masino/menjalnikom/...? Za tisti problem pri speljevanju (ne spomnim se tocnega dela, ki je pogosto problematicen, nekje med sklopko in menjalnikom) sem slisal, da je potrebno biti pozoren. Je se kaj taksnega bolj ocitnega?
Pri masini se ponavad pogleda mal, kako zgleda olje - ce je kej vode zraven, potem ze sam izgled - ce je vsa mastna pa tako. Se splaca pri telih dizlih bit se na kaj posebej pozoren? Kaksna ideja kako se lahko preveri klimo najbol?
Drug problem je seveda, kako najbol sigurno sledit zgodovini avtomobila? Slisal sem (na splosno, ne samo za Lancie), da se servisne knjige tud ponarejajo in to znotraj servisov - je na tem kaj resnice? Je klicanje po servisih iz servisne knjige zadost dober pokazatelj zgodovine?
No, ko bom nekako prisel cez ti dve stvari, ga bom verjetno peljal se na pregled h mehankarju. Se splaca AMZSjeva storitev - ali pregledajo zares zadost podrobno, al je to bolj fasada?
Kdo mogoce ve za kaksno vredu Lybro, ki bi se prodajala?
Hehe... no oprostite za tale vprasanjsko/razmisljujoc post - ampak ze komaj cakam, da se vsedem v mojo...upam da bo tako preprosto, da bom takoj zacutil katero kupit

Ampak prej pa se tole neprijetno opravilo... izbiranje avtomobila. Gulp.
LP, Jure