Uroš napisal/-a:še malo,
Plinsko Olje: Ta kategorija vsebuje Diselsko gorivo in Kurilno olje ekstra lahko. Dieselsko gorivo je srednji destilat in je splošni izraz za lahko plinsko olje, ki se uporablja za pogon dieselskih motorjev (avtomobili, tovornjaki, ladje in drugo). Kurilno olje ekstra lahko (KOEL) je srednji destilat, ki se uporablja v industriji in za široko rabo.
Ena najpomembnejših lastnosti dizelskega goriva je stabilnost pri nizkih temperaturah, merjena preko filtrirnosti goriva.
Druga kriterija kakovosti dizelskega goriva sta dobra učinkovitost vžiga in destilacijski razpon.
S kurilnim oljem spada med srednje destilate nafte, imata podobno sestavo.
Razlika je kot že rečeno v vsebnosti žvepla, pa tudi ogljika, gostoti plin.olje:kuril.olje 875:940 kg/m3, kurilnosti 41900:41200 kJ/kg, adidtivih za zmanjšanje penjenja in boljše izgorevanje (rahljanje Van der Walsovih vezi) z manj sajami predvasem pa v čistoči goriva.
Odločite se sami !
Kakor sem jaz slišal od šoferjev cistern, je kurilc in nafta eno in isto,
prpeljejo gorivo s tankrjem, prečrpajo v rezervoarje, pol pa primešajo različne aditve (barvo k kurilcu).
Da bi tankov kurilca si meni preprosto ne splača , zato ker ima diesel primešane različne aditive, ki izbolšajo lastnosti. Sedanji motorji so izdelani bolj natančno, s finejšimi siti z drugačnimi črpalkami tako da lahko hitro pride do kakšne zamašitve vodov, filtrov ali pa celo do poškodovanja različnih delov. Če bi pa že tankal kurilca bi ga v kak star neobčutljiv motor.So pa poznal dedi eno finto, ko pustiš stati kurilca v sodu nekaj časa, da se na dnu nabere neka nečistoča in kurilc se sam razbarva. Pol pa samo previdno prečrpaš v drug sod, prejšnega pa opereš in s tem si prihraniš vsaj manj zapacanja vodov.