Realno pa... who knows
Moderator: Tehnika moderatorji

Freude Am FahrenFoggy napisal/-a:Koliko km pa ima prevoženih, nekam hitro so bile roke zanič?
In na kolk naj bi se roke pravzaprav menjale? Čeprav sumim da je to odvisno od stila vožnje. Cca na 50.000?Ko sem jo kupil, je imela na števcu 69.000 km, roke pa so bile "menjane" pri 67.000. Sedaj jih ima 77.500 km.
Realno pa... who knows Question Question Question

Alfaspider napisal/-a:Naj se sploh ne bi oz. verjetno tam nekje proti 100.000 km, kolikor naj bi bila življenska doba amortizerja.

Tudi mene to zanima, ja... Svoje cajte sem imel golfa s 300.000 prevoženimi km, pa še vedel nisem za prednje roke, kaj šele da bi imel probleme z njimi (nikoli niso bile menjane, ker je prišel avto k bajti s 50.000 km). Na Alfo pa sem zdej dal nove in sam s strahom čakam, kdaj bo spet zaškripaloIn na kolk naj bi se roke pravzaprav menjale? Čeprav sumim da je to odvisno od stila vožnje. Cca na 50.000?
Bog ve kaj bo na temuAlfa Dog napisal/-a:Tudi mene to zanima, ja... Svoje cajte sem imel golfa s 300.000 prevoženimi km, pa še vedel nisem za prednje roke, kaj šele da bi imel probleme z njimi (nikoli niso bile menjane, ker je prišel avto k bajti s 50.000 km). Na Alfo pa sem zdej dal nove in sam s strahom čakam, kdaj bo spet zaškripaloIn na kolk naj bi se roke pravzaprav menjale? Čeprav sumim da je to odvisno od stila vožnje. Cca na 50.000?![]()

Too late...Omero napisal/-a:Alfa Dog saj si verjetno prebral, škripanje naj ne bi bilo vedno povezano z rokami, ker nekaterim 'kočija' škripa ne glede na menjavo, ampak z gumicami - maži s silikonskim mazilom
Potem pa ok, poročaj kdaj ti bo začelo kaj škripatAlfa Dog napisal/-a:Too late...Omero napisal/-a:Alfa Dog saj si verjetno prebral, škripanje naj ne bi bilo vedno povezano z rokami, ker nekaterim 'kočija' škripa ne glede na menjavo, ampak z gumicami - maži s silikonskim mazilom![]()
Sem že dal zamenjat roke in škripanje je izginilo. So pa bile res precej zmahane, tako da mazanje sigurno ne bi pomagalo.
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost