luni napisal/-a:hah, od mene pa so hoteli na autocommercu za en (1!!) disk preko dvajeset jurjev!
To je tud men reku da je disk 25.000 al kolk že,ampak je bil hlajen debeline 22 in premera 284.Sem se prej pozanimal in dejansko bi mogu če bi hotel dat hlajene zavorno čeljust zamenjat.Tko da po šoku s temi 25k sit je reku da sta oba pol navadna 11k pa še neki.
Na svoji alfi bom menjal sprednje diske in ploščice. Zdaj pa me zanima na kaj vse je treba pazit pri tem. Zdaj mi ploščice oz diski (saj nevem kaj je) obupno cvilijo pa nebi rad da se to ponovi.
par jih je napisal da so navadni enojni doski lahk bolš k pa hlajeni, kko to? js mam na moji 156 1,8 tut spredi enojne,pa se mi zdi da bi lahk kej bolš prjemal,a tiste 156 k majo spredi hlajene diske majo zadne enake moji? LP
Blo je pa tak. Najprej sem menjal zavorne ploščice in jih dal na stare diske. Tu se je pojavilo cviljenje ampak samo ko so se diski zagreli, cviljenje pa je nehalo ko sem zaviral. No danes sem pa menjal še diske. Sicer bi jih lahko vozil še kako sezono amapk, če jih nebi zdaj bi jih menjal drugo leto pa še cviljenja bi se rad rešil. Ampak se cviljenja nisem rešil oz malo se je zmanjšalo. Kaj naj naredim z tem mojim problemom ker mi je zelooo nadležno.
Če ti ploščice cvilijo to ni nič narobe, samo da je zavorni učinek isti. Tudi pri meni ko imam Brembo Max in Ferodo Racing ploščice, cvili ko hudič da se vsi obračajo za tabo. Ampak bremzanje je pa brez problema.
TribesMan napisal/-a:Upam da ne bom širil kakšne krive vere, ampak mislim da se to cviljenje reši tako da se na ZADNJO stran zavornih ploščic namaže bakreno mast.
To sem slišal in prebral že večkrat... seveda bi blo dobro če bi zadevo še kdo potrdil
Motoristi baje kar z WDjem naspricajo. To mi je zdaj ze par motoristow potrdilo. V kolikor skripajo zavore pospricas z WDjem. Pocakas da se WD vpije. Sam pol mors par km previdno vozit ker zavore ne primejo nic! S casom pa potem zavore spet drzijo kot morjo in ne skripajo.
creed555 napisal/-a:Motoristi baje kar z WDjem naspricajo. To mi je zdaj ze par motoristow potrdilo. V kolikor skripajo zavore pospricas z WDjem. Pocakas da se WD vpije. Sam pol mors par km previdno vozit ker zavore ne primejo nic! S casom pa potem zavore spet drzijo kot morjo in ne skripajo.
Nisem pa se probal
Ammm mislim da tole ni uredu... Ploščic ne smeš nikoli mazat s čimerkoli po zavorni površini... to je preprosto neumno.
Bakreno mast namažeš ZADAJ, tam kjer se ploščica dotika zavornega cilindra. Ker kakor sem razumel mazdi-ja on pravi da mu cvilijo, kadar ne zavira in nehajo cvilit ko zavira. Bakrena mast tu pomaga tako da se ploščice zalimajo na zavorni cilinder in ne vibrirajo kar povzroča cviljenje na prvem mestu.
Da bi šel pa zavorno površino mazat s čimerkoli je pa zlo narobe.
Saj nebom mazal diskov s kakšno mastjo oz. čemerkoli Za to bakreno mast sem še slišal in videl na kaki sliki na internetu ampak če je to zato da se ploščica zalima na cilinder meni nebo kaj doati pomagalo (se mi vsaj zdi). Ko sem kupoval ploščice so zadaj imele lepilo (sem samo debelo gledal ko sem to videl) in sem zunanjo ploščicao nalimal na cilincer pa je pol držala in se ni odlepila. Tudi ko sem menjaval diske sem moral vzet dol tud ploščice in niso šle dol ravno lahko. No to lepilo po menjavi diskov več ne drži.
Kje se sploh dobi ta mast?
Danes sem imal v planu vse skupaj še enkrat podret, spucat in sestavit ampak me je dež prehitel. Bom to naredil v naslednjih dneh.
creed555 napisal/-a:Motoristi baje kar z WDjem naspricajo. To mi je zdaj ze par motoristow potrdilo. V kolikor skripajo zavore pospricas z WDjem. Pocakas da se WD vpije. Sam pol mors par km previdno vozit ker zavore ne primejo nic! S casom pa potem zavore spet drzijo kot morjo in ne skripajo.
Nisem pa se probal
Ammm mislim da tole ni uredu... Ploščic ne smeš nikoli mazat s čimerkoli po zavorni površini... to je preprosto neumno.
Bakreno mast namažeš ZADAJ, tam kjer se ploščica dotika zavornega cilindra. Ker kakor sem razumel mazdi-ja on pravi da mu cvilijo, kadar ne zavira in nehajo cvilit ko zavira. Bakrena mast tu pomaga tako da se ploščice zalimajo na zavorni cilinder in ne vibrirajo kar povzroča cviljenje na prvem mestu.
Da bi šel pa zavorno površino mazat s čimerkoli je pa zlo narobe.
Sem samo povedal kar sem slisal! Tud meni skripajo, pa jih ne bom sprical z nobeno recjo. Rajs mam da skripa in zlajfa, kot pa da ne skripa in ne zlajfa
LP