kdaj si menjal svecke?lahko da je to razlogniko145 napisal/-a:lih eno vprašanje...kdr je mrzu motor,mi ful cajta rabi za vžgat.ko je enkrt na svoji temperaturi,ni problema.kej bi lahko blo,razn tega d kliče mehanika?

kdaj si menjal svecke?lahko da je to razlogniko145 napisal/-a:lih eno vprašanje...kdr je mrzu motor,mi ful cajta rabi za vžgat.ko je enkrt na svoji temperaturi,ni problema.kej bi lahko blo,razn tega d kliče mehanika?
FuManchu napisal/-a:V moji dvoletni alfistični karieri sem ugotovil, da je najpomembneje biti član AMZS (zastonj šlep)

mehanik nima pojma kej bi blo,sej zdej bo cel tedn avto tam in nej ga uštima.svečke so nove,baje pa so kabli slabi pri računalniku.bomo vidliH.P. BaXXter napisal/-a:kdaj si menjal svecke?lahko da je to razlog

ma v bistvu te nism našel.nisva v istem bloku.jst sm odpovedal stanovanje,ki sem ga imel v luciji,tko da sm več al manj v doma v gorici.vseeno upam d se kdaj kej vidmo.drgač delam v italiji in sm ful malo na obali.verjetno sm bil slučajno tam in mi še meni ni jasno kje.ne najdem blokaPepsi napisal/-a:kje si ti zj doma? sva v istem bloku al ne?
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov