lp

Hheheh pa preveri še koliko olja pije.golf11 napisal/-a:Sicer malo izven teme...ravno sem bral test RX-8, pa je na testu pila cirka 15l...tako da ni panike za Alfo
In konkurencna Mazda RX8 ? 9 mio.
Seveda ce ste pripravljeni po vsakem tankanju rezervoarja preverjati olje v strahu da ga ni spet zmanjkalo za kaksen liter.. izvolite.
Avto lahko popije tudi do liter na 1000km-2000km, odvisno od nacina voznje.

Hehe...to pa je ze tema za drugi forum (mobi***)zombi napisal/-a:Hheheh pa preveri še koliko olja pije.golf11 napisal/-a:Sicer malo izven teme...ravno sem bral test RX-8, pa je na testu pila cirka 15l...tako da ni panike za Alfo
Wankl zahteva kar precej dolivanja olja. Pa kateri znamki riževci radi očitajo, sam pri nas govorimo o decilitrih, pri RX-8 pa o litrih.

ja pa 16,4 litra je mišljeno kot mestna vožnja. jz mam mestno več k 15 l pa nimam GTA.Byrkus napisal/-a:Eno vprašanje glede GTA. Včeraj ravno berem Moto Revijo, v kateri je test omenjenega vozila. In potem čisto spodaj piše testna poraba goriva, in zazijam ob številki 16,4 litra na 100 km![]()
![]()
Pa kaj to je res tako požrešno, ali se je samo njihov tester izživljal?! OK, saj razumem, da je 250 konjičev nekako treba nahranit. Ampak, drugače pogledano - pri taki porabi bi imel en polni tank ravno dovolj za pot iz MB do slovenske obale, tam bi pa moral še enkrat tankat, da bi prišel domov. Pa to ni normalno.

Jao pa kakšne ste nekateri sposobni napisat!!!!!loka napisal/-a:Danes sem se vozil po odseku ceste kjer bo v nedeljo GHD Polhov Gradec s svojo 147 gta. Sedaj lahko rečem, da so gume res dobre v zavojih, to da so glasne pa koga briga. Časi primerjani Polotom in Yugotom, ki bosta v nedeljo nastopila, so kljub serijskem podvozju in navadnim gumam (dirkalnika sta imela plinske amortizerje in dirkalne gume) za ca 2 sec hitrejši pri Alfici. Ne glede na vse je moč še vedno prevladujoč faktor pri GHD. To pa pišem zato, ker je policijska 156gta lani v Logatcu na pisti imela slabši čas od avtov do 1.4 oz. lani N grupe.
Lp
Alfa 156 - SNP
- Prostornina: 1998 cm3
- Moč motorja: 174 PS/ 128 KW
- Hitrost: od 180 km/h do 216 km/h – odvisno od diferenciala
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti