Alfa Romeo 147 bencin (TS) ali dizel (JTD)

Splošne informacije, izkušnje o Alfah
Odgovori
Uporabniški avatar
žival
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Litija

Jz ti mojo dizlo za okol 8000 prodam. 1. registracija 31.12.2000, prpelana iz Italije, servisna potrjena z računi, glavni servis narejen junija, nove gume, loudlink, usnje, strešni prtljažnik,... Če te zanima mi pošlji zs.
alfafil
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: maribor
Kontakt:

-ja pepsi,ti oglasi za 147JTD so vse 2. lastnik s ? km,najbrž uvoz,cene so temu primerne,za ta denar jaz svojo ne dam :wink:
Pepsi
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

za 9 ali za 6500?... Pomoje da mislima kr isto da za 9 je ne daš :wink: In imaš prav sploh glede na letnik in če si prvi lastnik :wink:
It doesn't matter what you drive, but how you drive it :)
Uporabniški avatar
Eddis
Alfa Member
Alfa Member

Uffff zdej sm neki informativno racunu za dohodnino in bom mogu kr precej placat tko da bom raj pocaku na pomlad pa prsparu se kksn dinarcek...
Drgac pa mam se neki dinarckov rezerve v delnicah, ampak se mi jih trenutno ne splaca prodajat, so mi prevec padle vrednosti delnic :doubt:

Kolko je drugace vredna tako ohranjena alfica kot je Froggy-jeva? So pa prava redkost ze opazam...

Se eno prasanje za Froggy-ja: letnik 2001, 1. registracija pa leta 2003, kaj pa 2 leti vmes?
Uporabniški avatar
Bearex
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Štore

Glede na to da ti pri zavarovanju upoštevajo leto prve registracije za letnik avtomobila potem ima Foggy alfico l. 2003.

Vsekakor pa jaz vem da svoje za pod 11000€ ne bi dal. Sploh ker ima slovensko poreklo in je redno servisirana na pooblaščenih servisih, pa še ohranjena in lepa je ful. :mrgreen:
Uporabniški avatar
Creed
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Mene so spraseval ce prodam alfico. Sem rek da za pameten denar jo sigurno prodam. Pol so mi pa ponudil 10.000€ sem se samo :D in sem su na pir.

LP
Uporabniški avatar
Eddis
Alfa Member
Alfa Member

Evo po dolge casu se spet oglasam...

Sm dvignu ceno katero sem pripravljen placati za avto in sem se odpravil v Celje pogledat avto katerega je Pepsi mi predlagal...

Po telefonu mi zagotovijo da je avto ODLIČNO OHRANJEN! Pridem tja, cista polomija, avto bil razbit, ceprav mi zatrdijo da je nekaramboliran! Navigacija ne dela, vsak srauf na karoseriji sprednjega dela je bil drugacen, skratka avto okrog in okrog potolcen in kaj je najhuje... mah poglejte si sami

Prilagam sliko, se prej pa v opozorilo: Ne kupujte tega avtomobila se manj pa ne zgubljajte casa in zivcev z ogledom:
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=1703490

Se obljubljena slika:

Slika

http://shrani.si/?36/Oe/18qdXSox/dsc02267.jpg

Tko da pocasi ze kr zgubljam upanje in potrpljenje da je kje kaka lepa Alfica... :?
Uporabniški avatar
alro
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Nova Gorica/Gorenje pri Divači

No, zdaj bomo pa dlakocepili zaradi malo olja na motorju, saj to je vendar Alfa :lol: :lol: :lol:

OK, zdaj pa resno. Temu bi dal jaz 8.890 x po glavi :evil: :mrgreen:. Itak na koncu bo nekoga naje*** in potem......vemo kaj sledi :doubt: .
Slika
Pepsi
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Tole je res malo grda zadeva, prodajati zjeban avto za ceno prav dobrega :doubt: ... če bo šel kdo tam naj reče da mu da 6300 zaradi opreme in nej ga odpelje na servis :evil:
Uporabniški avatar
Eddis
Alfa Member
Alfa Member

Prodajalec je ceno spustil na 8.300€, pa se to samo zaradi te3ga ker je treba narediti veliki servis... drgac pa takega avta nebi kupil, ker se mu vidi da je bil zaleten in sraufan...

Sem pa potem naletel na drugo alfico, za podoben denar, sicer letnik 2002, in z realnimi kilomteri, rjavim usnjem, je pa 5 vratni model, skratka cisto druga pesem od avta, avto je veliko lepse ohranjen, tako da se podajam naprej na lov...

Ce pa slucajno kdo ve za kako lepo alfico ki se prodaja naj mi prosim sporoci! Mi je pa res cudno da ko sem gledal alfo za 6.500€ je bila veliko bolj ohranjena od te za 8.890€(aja ko sem prisel tja je bila cena avta 8.990, so se baje zmotili na natu :lol: )
Scremer
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: AR159, AR spider veloce
Kraj: Kransterdam
Kontakt:

Eddis napisal/-a:Evo po dolge casu se spet oglasam...

Sm dvignu ceno katero sem pripravljen placati za avto in sem se odpravil v Celje pogledat avto katerega je Pepsi mi predlagal...

Po telefonu mi zagotovijo da je avto ODLIČNO OHRANJEN! Pridem tja, cista polomija, avto bil razbit, ceprav mi zatrdijo da je nekaramboliran! Navigacija ne dela, vsak srauf na karoseriji sprednjega dela je bil drugacen, skratka avto okrog in okrog potolcen in kaj je najhuje... mah poglejte si sami

Prilagam sliko, se prej pa v opozorilo: Ne kupujte tega avtomobila se manj pa ne zgubljajte casa in zivcev z ogledom:
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=1703490

Se obljubljena slika:
http://shrani.si/f/1a/mm/3CeJCW6m/1/dsc02270.jpg

http://shrani.si/?36/Oe/18qdXSox/dsc02267.jpg

Tko da pocasi ze kr zgubljam upanje in potrpljenje da je kje kaka lepa Alfica... :?
Ta slikca je res mal alarmantna, ampak se pa dejansko strinjam z alrotam, da alfica pač mal mora bit mastna. Da ne rjavi pravijo. Tako, da druga slikca ni tako kritična :) , če ne bi videl prve.
Uporabniški avatar
Eddis
Alfa Member
Alfa Member

''Mal'' mogoce mora bit mastna, sam tok pa spet ne!

Kaksna je kej barva za alfo neki gringo africa al neki podobnga, je ta barva zelo obcutljiva na umazanijo?
Uporabniški avatar
Eddis
Alfa Member
Alfa Member

Evo takole, zdej ma lspremljam ta avta na netu, in vidm da jih je cerka 70% nategatorjev!!!! To alfoico sm sou gledat, prpelana iz italije, menjan menjalnik ,sklopka drsi, ok, vsaj kilometre so pustil take kot jih je meu prejsni lastnik, samo 100% so prevrteni, pa se avto je bil razbit kar se vidi tudi po zadnji sipi katera je 3 leta mlajsa...cena je bila 6.600 pa se bi se jo dal spustit, a tle v tej avtohisi pa si poglejte za kaksno jo prodajajo:

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=1868679#

ziv obup! :evil:
Pepsi
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Pri nas boš zelo težko dobil dobrega dizla, ker jih je večina že tukaj gor :lol: :lol: Hec , ampak sej veš kako je v vsaki šali je nekaj resnice... Malce se sprehodi po galeriji in morda najdeš kako zase pa ponudi komu denar :wink:

Če ti je taka nuja imeti dizla, potem je edina pot zate uvoz, ker izgledaš tako po postih zlo zajebana stranka :wink: Kar je prav da ne bo pomote 8) Samo ne se preveč zaletet če je bila kakšna šipa menjana, saj je marsikaj lahko vzrok za menjavo šipe.. Pri moji bivši je bil vzrok kraja avtoradia :doubt:

Vseeno bom rekel tako, dizel je boljši v 147, razen če potrofiš 2.0TS...

Oziroma bom rekel podobno... Dizel je boljši v 147, boš pa prej dobil boljšega bencinarja za kakšnega tisočaka manj.. In če tvoj hobi ni street race, ampak misliš imet avto za vsakdanji promet it bo 1.6TS dovolj :wink: oziroma še zmeraj imaš na voljo uvoz, ki kot smo ugotovili le ni tak bav bav :wink:
Uporabniški avatar
Eddis
Alfa Member
Alfa Member

Nism spet tok zajeban, mogoce kvecjemu picajzlast :D , sm poslou mail Froggy-u pa nism dobu odgovora...

Samo to da bi posiljal ponudbo vsakemu cigar alfica tukaj na forumu bi mi bila vsec je pa mene mal tko tko, bi se pocutu kot nekaksen vsiljivec...

No koncno je tudi meni posijal zarek upanja, in grem gledat eno alfico sicer 5 vratno in brez navigacije, pa bom vidu kako bo slo...upam pa da bom dau to ze enkrat skos ker mi to gledanje in ogledovanje ze prov pocasi para zivce, rd bi meu ze avto in mir :D

Aha se to JTD vs. TS, sm se pa ze odlocu za dizla, nisem noben drag racer, ampak sem pa ke si pa tud dam duska (v mejah normale(''moje'' :D ))

LP!
Odgovori
  • Informacija