Ker smo že dva dni nazaj skupaj ugotovili da vreme ne bo glih naklonjeno to soboto, se srečanje premakne za en teden na soboto, 8. marec. Kot kaže bi moralo biti naslednji teden lepše vreme.
Zdaj me pa zanima koliko je interesentov za bowling v IT, ali bi raje šli prvo nekaj pojest in potem se zapeljali pogledat omenjeni grad ? Lahko pa tudi nekaj tretjega, samo napišite če imate kakšno idejo.
alro napisal/-a:Ker smo že dva dni nazaj skupaj ugotovili da vreme ne bo glih naklonjeno to soboto, se srečanje premakne za en teden na soboto, 8. marec. Kot kaže bi moralo biti naslednji teden lepše vreme.
Zdaj me pa zanima koliko je interesentov za bowling v IT, ali bi raje šli prvo nekaj pojest in potem se zapeljali pogledat omenjeni grad ? Lahko pa tudi nekaj tretjega, samo napišite če imate kakšno idejo.
Jaz imam eno idejo:
Midva greva po žlajfe, pa do Zege za eno uro na kavo, potem se pa vsi dobimo pa na grad pa na pizzo, jaz pa še produžim do Udin.
Jeremy Clarkson napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa...
No ce bo lepo vreme se lahko za kako skupinsko fotko tudi zategnemo u Brda do razglednega stolpa, ali pa na Sveto goro. Drgac sem pa jaz tud ful za kak izletic v Devin al pa Sestian Bowling me naceloma ne interesira ker nisem nek indoor tip osebe, ce pa se bomo odlocil za bowling bom pa seveda sel
No, saj potem smo nekako že zmenjeni. Gremo nekaj pojest (pizzo, ...) potem pa se kam zapeljemo, da ne bomo samo na parkingu stali. Ali do Devina pogledat grad in morje ali pa kam drugam. Itak je v krogu cca. 20km marsikaj zanimivega , tako da se lahko zmenimo v soboto kam bi šli.
Midva se itak že prej dobiva, tako da ene 10h? Pa se zberemo do pol 11h, gremo v bližino na en machiatto, potem je pa že počasi čas za barillo s pestom genovese.
Jeremy Clarkson napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa...