A mi lahko prosim več poveš o vzdrževanju?
Dizla drugače nekako ne rabimo.
Tale rdeča Alfa je pa uvožena iz Italije.

Ne bi se strinjal da 1.6TS s 105 KM ni posrečen motor. Punca je kupila novo in zaenkrat v 3 letih ni bilo niti 1 € izrednih stroškov. Motor zelo solidno vleče tudi iz nizkih obratov in na splošno dovolj za normalno uporabo. Zagotovo je v nizkih obratih bolj odziven kot 1.8TS v moji 156 in ima pri isti vožnji vsaj 1L nižjo porabo. Poraba je 8-9L s tem da ima kar nekaj mestne vožnje. Je pa res da se splača vzet distinctive ampak pri rabljenem avtomobilu oprema ne sme biti najpomembnejši kriterij.Gorkichev napisal/-a:jst ti bol priporočam tole. http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=1778697#
tej 1.6 motorji niso ravno posrećeni. za tak motor je vzdrževanje predrago.
tista rdeča ki si jo omenu je zelo lepa, me pa moti ker ima slabšo opremo. sprača s e uzet distinctive.

Noben od teh dveh ni ravno tih na ACGorkichev napisal/-a:mogoče je res v nizkih obratih uporabnejši kot 1.8, tudi zelo kratko zračunan menjalnik mu to pomaga....plačaš potem na AC ko u 5. tuli![]()
z mojo 155ko če delam isto pot kot mati, s približno istim tempom imam pa 1l nižjo porabo kot ona. ....je pa res da ni klime,....manj elektrifikacje....

vrjetno se voziš ko stari ata, da imaš 9.1 porabeJ`Mavr0 napisal/-a:Moj stil vožnje v službo pa nazaj cca 3km (počakam malo da se zagreje) pa mestna vožnja, pijača pa brez dolgih relacij pa imam 9.1l pri 1.6TS motorju. pa furam na 205/55/16 zimskih gumah.
Res da sem pri 100k naredil velik servis ales komplet pa da imam mir za 3letapol pa tak 159
(my dream)
Tak da edino minus pri tem avtu je to da ne potegne pri malih obratih.
lp;
Jernej

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta