p.s.
morš pa podnev ja nekak videt če žarnce svetjo...
Moderator: Tehnika moderatorji

Napiši kot piše v knjigi in ti prevedemJoHnI-B napisal/-a:Mam isti problem pri 156 2003 , tudi meni lučka gori za ab in z leve poleg še neka lučka oranžne barve , na njej je narisan sitz pa kao da eden gor sedi ...
Nevem za kaj je , ker imam it. knjigo in nič ne razumem ..
Nimam pojma ..

Ponavadi so problem kontakti pod sedežom. Ko premikaš sedež (voznikov ali sovoznikov) medtem ko je avto pod kontaktom oz. prižgan, lahko že najmanjše nihanje napetosti računalnik zazna kot napako. Lahko je problem tudi v akomolatorju, najlažje pa zadevo preveriš s priklopom na računalnik, kjer v primeru padca napetosti to lepo izpiše.Niko napisal/-a:Spoštovani alfisti in ljubitelji alf!
Dolgo že nisem pisal na forumu, kar pa ne pomeni, da vas redno ne berem. Pozdravljam novo ureditev, je preglednejša, bravo![]()
Imam vprašanje, ki se je rodilo danes. Če je bila tema že kdaj odprta, me prosim popravite. Skratka, na moji alfi 156, 2.4 JTD SW l. 2001, se mi je prižgala lučka za zračno blazino. Ali je napaka v kakšnem kontaktu in lahko to sam odpravim ali raje obiščem uradnega serviserja? Kaj predlagate vi?
Že v naprej se vam zahvaljujem za kakršenkoli odgovor, hvala.
Ostanite zvesti svojemu veselju!
Jap, gre jutri k Stepancicu, je ze zmenjeno.Foggy napisal/-a:To je lučka za air bag. Lahko, da je samo za resetirati računalnik, lahko je pa tudi dejansko kaj narobe z air bagom. Priklop na tester bo povedal vsa vprašanja.
Lp

Tako nekako. Vsak padec napetosti bo v računalniku zaznan kot napaka kar bo rezultiralo vklopu lučke za airbag.T napisal/-a:Kaksen je postopek za odklopit zic (kable)?
Sedež moram dat vn iz avta, pa ne bi rad da se mi vklopi kaka lučka...
Najbrž je najbolje da odklopi akumulator, odklopim zic in nazaj v
obratnem vrstnem redu...

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti