Vsak ima pač pravico do svojega mnenja, glede na to, da mislim, da ni veliko avtov letnika 2002 pa tudi novejših, ki se na avto.net prodajajo s popolnoma znano zgodovino, kakršno moja alfa ima (prosim če si preberete moj prvi post v tej temi in bo kmalu jasno, da sem papirnato 2. lastnik, dejansko pa avto poznam, vidim, spremljam že od prvega dne dalje) me takle odziv od igorigorja žalosti, ampak tako je pač s temi anonimnimi forumi, vsak lahko zine kar mu paše. Glede cene, kjer bi jo zbil za 3.000 EUR pa lahko rečem samo - brez komentarja (no comment).
Da pa ne bom samo besedičil sem na voljo vsem zainteresiranim forumašom (pa ne mislim potencialnih kupcev, pač pa vse, ki so blizu doma ali pa jih zanima), da pridete v nm, se dobimo in vidite avto na lastne oči, pa se zapeljemo kak krog, pa potem vsak pove svoje mnenje, da se dobi neka realna ocena.
Alchi: brez zamere, ampak mi prosim pošlješ pm, ker sploh ne vem od kje bi se poznala, na alfa forumu kokr vem poznam samo vočkota pa alexa
Vočko: kako si američan, dej se mi kej na mail javi, da kako rečeva, pa da se zmeniva za Iphone