za vsako krajo oz. večino so lastniki ČISTO SAMI KRIVI!!! tako d ne jokat prej malo mislit pa boTheBoss napisal/-a:ventilčke je treba kupit na kluč pa zategnt s klučem pol se pa naj jebejo![]()
za avtoradio je dobr met temnene šipe, GPS obvezn snet pa skrit, drugač pa najbol ugradit autoalarm, al pa saj pustit kakšno lučko da utripa

Pač svet je pokvarjen, je treba bit iznajdljiv, če malo špekuliraš in postoriš tako kot je treba je manjša verjetnost da te okradejo, čeprav se to lahko zgodi vsakemu kjerkolidromly napisal/-a:za vsako krajo oz. večino so lastniki ČISTO SAMI KRIVI!!! tako d ne jokat prej malo mislit pa boTheBoss napisal/-a:ventilčke je treba kupit na kluč pa zategnt s klučem pol se pa naj jebejo![]()
za avtoradio je dobr met temnene šipe, GPS obvezn snet pa skrit, drugač pa najbol ugradit autoalarm, al pa saj pustit kakšno lučko da utripa

In kam naj gre pol? Na slovensko obalo??? V tisto mlakužo mene noben več ne spravi, sem mel 1x dovolj.Inti napisal/-a:Al pa pač ne it na HR na morje, pa bo sploh bolje.

Jeremy Clarkson napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa...
Damn right!bass napisal/-a:Stari moj, dokler bo grčija, egipt in podobno ceneje od hrvaške, me ne bodo videli.
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost