Kraje iz avtomobilov

Splošne informacije, izkušnje o Alfah
Uporabniški avatar
Alfaspider
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 0

Meni je pa zdej v NM tolk fajn, ker mi ni treba več snemat ploščice dol. V lj sem jo samo 1x dal v predalček namesto v žep in so mi spizdili radio. Pa na Kodeljevem 2x pokrovčke ventilov. Pedri smotani
You need two Ferraris powersliding around the bentley, that is also powersliding
Uporabniški avatar
sebo
Alfa Junior
Alfa Junior
Kraj: Selška dolina

Mojemu stricu so pokradli najmanj 6 antenc, ene 3 okrasne role na koncu avspuha in nekaj kompletov lepih ventilčkov.Je pa imel takrat še golfa3,tako da morajo te avti res bit nekam popularni. Se je pa kmalu po zadnji kraji antence odločil,da svetleče stvari niso za na avto, še posebej če parkiraš v centru ljubljane :mrgreen: Zato pa danes na svojem pasatu še pokrovov nima za feltne :lol:
Ni važn kera Alfa, važn da ma ročno pa da gre pošrek!
Uporabniški avatar
Gregson007
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: LaFa ...... 404
Kraj: Laibach

iz Puntota v roku 4 let:
5 x avtoradio + 1 x ray banke + momo prestavna ročica + servisna knjiga + obesek - teniška žogica ( ne vem kaj je to nekdo rabil - vrednost cca. 50 centov)
vedno bilo več škode na avtu kot pa vrednost avtoradija, =D> bravo narkomani !!!
Slika
dromly
Alfist
Alfist
Kraj: Šmarje-sap

V polni zmedi tik pred izpitom šibam na fax pa pozabim zaklent(kotnikova+jata narkomanov) v avtu pustim alpine radio, čike, rizle, tobak+filtre, dokumente in keš mam zatkjene za senčnikom. Začuda je vlomilec je vzel samo cigarete pa mene ni bilo blizu avta cca 3 ure sej hvala kurcu d je vse not ostal :? kar se pa okrasnih pokrovov tiče... kupil sem si nove original(DRAGI K SVINA) pa so šli nato sem sklenil nikoli več!!! ker na parkiriščih so vedno najcenejša :oops: pa morala gor al pa dol!
Hm kača je šla ostal mi je samo še križ in težave... bed carma:) (PIŠI KAKO PRIĆAŠ) JTD POWER!!!!!!!
Uporabniški avatar
TheBoss
Alfa Member
Alfa Member
Kraj: Bratislava, Slovaska

ventilčke je treba kupit na kluč pa zategnt s klučem pol se pa naj jebejo :lol:
za avtoradio je dobr met temnene šipe, GPS obvezn snet pa skrit, drugač pa najbol ugradit autoalarm, al pa saj pustit kakšno lučko da utripa 8)
dromly
Alfist
Alfist

TheBoss napisal/-a:ventilčke je treba kupit na kluč pa zategnt s klučem pol se pa naj jebejo :lol:
za avtoradio je dobr met temnene šipe, GPS obvezn snet pa skrit, drugač pa najbol ugradit autoalarm, al pa saj pustit kakšno lučko da utripa 8)
za vsako krajo oz. večino so lastniki ČISTO SAMI KRIVI!!! tako d ne jokat prej malo mislit pa bo :)
Hm kača je šla ostal mi je samo še križ in težave... bed carma:) (PIŠI KAKO PRIĆAŠ) JTD POWER!!!!!!!
Uporabniški avatar
TheBoss
Alfa Member
Alfa Member
Kraj: Bratislava, Slovaska

dromly napisal/-a:
TheBoss napisal/-a:ventilčke je treba kupit na kluč pa zategnt s klučem pol se pa naj jebejo :lol:
za vsako krajo oz. večino so lastniki ČISTO SAMI KRIVI!!! tako d ne jokat prej malo mislit pa bo :)
Pač svet je pokvarjen, je treba bit iznajdljiv, če malo špekuliraš in postoriš tako kot je treba je manjša verjetnost da te okradejo, čeprav se to lahko zgodi vsakemu kjerkoli
dromly
Alfist
Alfist

Ja tako nekak pa kje so Trubarjevi časi ko SLOVECI nismo poznali ključavnic :)
marinaio
Alfist
Alfist
Kraj: Koper

nam so v prejšnjem Puntu ukradli radio na kasete #-o #-o ...nevem kaj jim je rabil tak star radio...večji strošek je bla zamenjava ključavnice :lol:
Uporabniški avatar
J`Mavr0
Alfa Member
Alfa Member
Kraj: Maribor

Da se jaz oglasim...

-Meni so lani alu ventilčke sunili pred prikolico ponoči... že prvi dan
-Plus pazi to: na cestnini (ZG) mi je prasec dal 50kun premalo nazaj, v dežju se ustavim parkiram skočim do njega mu razložim... a on meni "možda da si mi dao 100,200,300 kuna :? , v glavnem ostanem brez... kurbe ko služijo s tem...

...milo za drago letos vse poberem z avta dol :evil:

Off:
V Mb je pa tak pi**a pred šparom ti nekak piknejo v gumo se pelješ cca 50m ti spusti guma, pa te na drugi strani počajo "brazilci" pa hops v avto ko menjavaš gumo...

V poduk, čekiraj denar na cestnini, pa zaklepaj avto (v sredo grem na morje HR) :doubt:

lp;
Jernej
Uporabniški avatar
Inti
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: 147

Al pa pač ne it na HR na morje, pa bo sploh bolje. ;)
Uporabniški avatar
Vocko
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: Šmarješke Toplice

Inti napisal/-a:Al pa pač ne it na HR na morje, pa bo sploh bolje. ;)
In kam naj gre pol? Na slovensko obalo??? V tisto mlakužo mene noben več ne spravi, sem mel 1x dovolj.

Hrvaška je blizu, poceni (odkar smo v Evropi mamo večino cen višjih) pa še morje je lepo.
Fun is not a straight line!
Uporabniški avatar
bass
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Ljubljana

Stari moj, dokler bo grčija, egipt in podobno ceneje od hrvaške, me ne bodo videli. Vedno neka mučka.

Enkrat mi je tip na pumpi "pomotoma" zraven računal še gorivo enega motorista (ki je že plačal in šel), potem se je pa še kregal z mano, češ da lažem. Ko sem mu pokazal račun, na katerem piše diesel in pa benzin, sem ga vprašal, a se mu zdi logično, da sem na dveh pumpah tankal v dizelaša - na eni dizel, na drugi bencin?
Brez besede je fuknil razliko na pult in nadaljeval s svojim delom.

Ko j**e tako gostoljubje...da o gostinskih uslugah ne govorim.
Celo enkrat sem nekje videl karikaturo, narisana sta dva hrvaška kelnerja, eden pravi drugemu: Vsako leto ti slovenci - prinesem jim toplo pivo pa hladno juho, pa se še zmeraj vračajo. #-o
Jeremy Clarkson napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa...
Uporabniški avatar
Vocko
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: Šmarješke Toplice

No sej, vsakemu nekaj paše. Mene še ni noben niti pogledal narobe dol...
Fun is not a straight line!
Uporabniški avatar
Inti
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: 147

bass napisal/-a:Stari moj, dokler bo grčija, egipt in podobno ceneje od hrvaške, me ne bodo videli.
Damn right! =D>

Drugače pa, dajmo se držat teme, in o odnosih Slo&Cro debatirajmo tukaj.

Tam sem tudi napisal svoj pripetljaj.
Odgovori
  • Informacija