AR 145 QV by Foggy - prodano !!

Slikice vaših jeklenih konjičkov
Odgovori
Foggy
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Ljubljana

Poliral sem ročno s polirno gobico in vato.
Uporabniški avatar
Gregson007
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: LaFa ...... 404
Kraj: Laibach

zakaj je zmer dež drug dan , ko peremo pa poliramo avte! ;;.,
Slika
sleby
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 0
Kontakt:

ne ga oprat, pa bo vsaj vreme soncno:D

foggy kok je razlike s cipom?
Slika
Uporabniški avatar
Gorkichev
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Nova Gorica - Ljubljana - Nova Gorica

Foggy napisal/-a:
Za posladek sem ji privoščil še ČIP :mrgreen:
rad bi vidu na valjah kej da tisti čip
Foggy
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Danes prevozil jubilejni 200.000 kilometer, pa naj še kdo pravi, da 2.0 TS ni trpežen motor :lol:

Slika

Slika

Slika

No pustimo motor ob strani, vendar glede na kilometrino se še vedno kar dobro drži....

Za vse tiste, ki pravite, da je potrebno QV nižati, ne vem če bi se z vami strinjal, že serijska je prekleto nizka in ima že v osnovi odlično lego....edina stvar ki pa bi jo res lahko naredil na samem podvozju je tršanje amortizerjev in še to samo zaradi tega ker sem navajen na znižano 147. Nižanje pa nikakor, saj postane avtomobil povsem nevozen in počasen na naših prelepih cestah :wink:

Slika

Slika

PS
Danes se z očetom peljeva s QV in v krožnem pravi; tale QV se pa kar nagiba..................seveda, če se pa voziš z spuščeno 147 :mrgreen:
sleby
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kontakt:

res nevem kaj je ljudem, da nizajo qvjke. sam sem vedno znova presenecen, ko pogledam pod avto. pod odbijacem ni niti 10 cm prostora in ze tako na vsakem vecjem lezecem potegnem po tleh.
Slika
Alfista
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio
Alfa Romeo Stelvio 2.0 Q4 GT Junior
Kraj: Brda

Žal pa odbijač ni najnižja točka. Pri meni je tista plastična zaščita, ki se je z leti še dodatno "usedla" oddaljena od tli cca 5cm v najnižji točki. Uglavnem že na asvaltu ki je zjahan, npr. rebernice, bi mi brez manevrov drsala na vsakem drugem ovinku.....
Bognedaj nižat! 8)

Ciao Alfista :mrgreen:

p.s. Foggy, ponovno dobrodošel v klub najhitrejših 145 :steering:
Slika
sleby
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kontakt:

tocno tako. najnizja je tista zascita kolektorja, al karkoli ze je? tisto je pa rez nizko..

ontopic: lepa qv 8)
Slika
Uporabniški avatar
Perme
Alfa Freak
Alfa Freak

@Foggy: en dan se mormo zment na pijači da vidim svojo QV sestrco, zgleda fenomenalno

lp perme
Foggy
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

En dan bi se res lahko lastniki QVjk dobili na drinki in naredili kako skupinsko fotografijo.....
Pepsi
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Res bi se lahko, drugače pa tisto zašito lahko daste dol :wink: Pa tiste šraufe spodaj tudi lahko potegnete ven... Pri meni je to delalo več škode kot koristi in smo pri Zegi tisto pobrali ven :) ... Drugače pa, kaj pa vem tole o nižanju... Js osebno bi svojo še malo spustil, samo morem prej pogruntati kako predelati izpušni sistem , zato da ko dam šus plato gor pokrije vse skupaj v waservago z ravnino odbijača :?:
It doesn't matter what you drive, but how you drive it :)
Uporabniški avatar
zdravc
Alfa Freak
Alfa Freak

Pepsi napisal/-a:Res bi se lahko, drugače pa tisto zašito lahko daste dol :wink: Pa tiste šraufe spodaj tudi lahko potegnete ven... Pri meni je to delalo več škode kot koristi in smo pri Zegi tisto pobrali ven :) ... Drugače pa, kaj pa vem tole o nižanju... Js osebno bi svojo še malo spustil, samo morem prej pogruntati kako predelati izpušni sistem , zato da ko dam šus plato gor pokrije vse skupaj v waservago z ravnino odbijača :?:
za vsako nizanje spreminjas geometrijo podvozja na slabse, da se kompenzira mora biti vzmetenje potem precej trse. to govorim za okoli 3 cm, nizje je pa lahko samo se "show car".
Pepsi
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

zdravc napisal/-a:
Pepsi napisal/-a:Res bi se lahko, drugače pa tisto zašito lahko daste dol :wink: Pa tiste šraufe spodaj tudi lahko potegnete ven... Pri meni je to delalo več škode kot koristi in smo pri Zegi tisto pobrali ven :) ... Drugače pa, kaj pa vem tole o nižanju... Js osebno bi svojo še malo spustil, samo morem prej pogruntati kako predelati izpušni sistem , zato da ko dam šus plato gor pokrije vse skupaj v waservago z ravnino odbijača :?:
za vsako nizanje spreminjas geometrijo podvozja na slabse, da se kompenzira mora biti vzmetenje potem precej trse. to govorim za okoli 3 cm, nizje je pa lahko samo se "show car".
Foggy sorry ker ti malo smetim po temi, je pa vsaj o QVjkah :lol:

emm... zdravc moja je nižja kot samo za 30mm, najverjetneje se je lepo posedla...

zanima me, foggy ti vem da si že naročeval od alfisti .net...

Kaj to je za en kos, ali za par, ker piše samo front axle potem pa imaš shopping cart...

http://shop.alfisti.net/Tuning-Styling/ ... :1449.html

http://shop.alfisti.net/Tuning-Styling/ ... :1302.html
It doesn't matter what you drive, but how you drive it :)
Uporabniški avatar
zdravc
Alfa Freak
Alfa Freak

za en kos

zakaj bi potem se rad nizal?
Alfista
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio
Alfa Romeo Stelvio 2.0 Q4 GT Junior
Kraj: Brda