in sicer, da v avto dam V6 motor...ampak....tukaj se začnejo problemi... obstajajo 2.5 in 3.0. 2.5 bi lahko dobil zeloooo poceni, ker so v 155 od letnika 93 nekje naprej, a nevem, če je sploh možno dati tak motor v mojo karoserijo...zato sprašujem tiste, ki ste malo bolj mehaniki, ali je takšno početje sploh možno in pa kaj vse bi moral zamenjati razen motorja in menjalnika?
no, 3.0 je že težje dobiti...ampak po zasnovi je verjetno vse enako oz podobno. bli pa so že v 164...
zanima me še, ali so tile motorji v 155 in 164 navadni motorji ali že 24V ali je to spet odvisno od letnika? in kako je kaj z njihovo zanesljivostjo (glede na to, da verjetno majo že okoli 200k km)? so torej po zanesljivosti slabši od 2.0 TS ali je samo tale motor alfin "nezakonski otrok"
ali pa če mi lahko kdo najde kakšno stran, kjer bi bilo o teh motorjih kaj več (objektivnega) napisanega, kot v wikipediji...
zelo lepo prosim tiste, ki se v to razumete, da malo pomagate, ker sem nekak malo že jezen in obupan ter slabe volje.... grrrrrr
hvala vsem že vnaprej in lep ogled tekme Eura08!