viewtopic.php?t=14522&postdays=0&postorder=asc&start=30

Če ti pa nightbreak-erce belo svetijo pa si vrjetno edinisylver23 napisal/-a:kupil sem osram night braker...pa mi zelo lepo belo svetijo in to zelo moćno, sedaj ponoči vidim dosti bolše![]()
![]()
me pa zanima kakšna je življenska doba teh žarnic...
bomo videli
hvala vsem za prijaznost in trud, sedaj morem samo še zadaj pri tablicah zamenjat v belo barvo lučki![]()
pol bom pa še slikice objavil na forum svoje alfice
Katere so pa te ko belo svetijo? Razen xenona seveda?147FreaK napisal/-a:Če ti pa nightbreak-erce belo svetijo pa si vrjetno ediniProsil bi te za slike,ker Osram nima niti približno bele svetlobe niti Nigtbreaker niti cool blue,za razliko drugih žarnic,ki res belo svetijo...
Naj te zelo razžalostim ,da so to NARVA kupil sem jih pred nekaj cajta nazaj in močno dvomim,da je tisto night breaker na sliki,ker niti približni mi niso take barve spustileMB napisal/-a:Katere so pa te ko belo svetijo? Razen xenona seveda?147FreaK napisal/-a:Če ti pa nightbreak-erce belo svetijo pa si vrjetno ediniProsil bi te za slike,ker Osram nima niti približno bele svetlobe niti Nigtbreaker niti cool blue,za razliko drugih žarnic,ki res belo svetijo...

Nevem v čem je point ampak nebi pisal takšnih stvari gor ,če nebi to sam prej preiskusil in videl, tako kot je en pred mano napisal ,da se mi zdi da je prej kakšen xeno kit 4500/6000K ,sicer pa ti bom kontra dokazal ,da Nightbreaker ne sveti tako niti cool blue, teh žarnic sem imel malo morje na avtu ,dokler nisem dal xenona notsylver23 napisal/-a:Torej hočeš reči, da lažem in da to na moji alfi niso NIGHT BRAKER??![]()
Lahko ti slikam tudi embalažo teh žarnic, naročil sem pa jih preko mimovrste-ne želim delat kake reklame ampak take zadeve me pa razjezijo.
Sicer pa zakaj bi se lagal da so to osram night braker?
Kje je point?

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti