Alfa 147 pozicijske žarnice (in žarnice za tablice)

Izgled Alfic, povečanje moči
Uporabniški avatar
Red_Rocket
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Fiat Punto MK2 1.2 2003

js sm si tele umislu dons pa svetjo dost bolš... glede življenske dobe pa... tko k so že ostali povedal... :roll: upam na najboljše...

viewtopic.php?t=14522&postdays=0&postorder=asc&start=30
sylver23
Alfa Member
Alfa Member
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Medvode, Izola

kupil sem osram night braker...pa mi zelo lepo belo svetijo in to zelo moćno, sedaj ponoči vidim dosti bolše =D> :D

me pa zanima kakšna je življenska doba teh žarnic...
bomo videli :)

hvala vsem za prijaznost in trud, sedaj morem samo še zadaj pri tablicah zamenjat v belo barvo lučki :mrgreen:

pol bom pa še slikice objavil na forum svoje alfice \:D/
Uporabniški avatar
147FreaK
Alfa Member
Alfa Member

sylver23 napisal/-a:kupil sem osram night braker...pa mi zelo lepo belo svetijo in to zelo moćno, sedaj ponoči vidim dosti bolše =D> :D

me pa zanima kakšna je življenska doba teh žarnic...
bomo videli :)

hvala vsem za prijaznost in trud, sedaj morem samo še zadaj pri tablicah zamenjat v belo barvo lučki :mrgreen:

pol bom pa še slikice objavil na forum svoje alfice \:D/
Če ti pa nightbreak-erce belo svetijo pa si vrjetno edini :lol: Prosil bi te za slike,ker Osram nima niti približno bele svetlobe niti Nigtbreaker niti cool blue,za razliko drugih žarnic,ki res belo svetijo...
sylver23
Alfa Member
Alfa Member

no, bolj belo rumeno...čisto belo itak da ne :mrgreen:

bom pa poslikal v priliki pa prilimal na forum ni panike :D
sylver23
Alfa Member
Alfa Member

Evo tukaj je slikica kako svetijo Night Braker žarnice. =D>

Slika
Uporabniški avatar
MB
Alfa Junior
Alfa Junior
Kraj: MB

147FreaK napisal/-a:Če ti pa nightbreak-erce belo svetijo pa si vrjetno edini :lol: Prosil bi te za slike,ker Osram nima niti približno bele svetlobe niti Nigtbreaker niti cool blue,za razliko drugih žarnic,ki res belo svetijo...
Katere so pa te ko belo svetijo? Razen xenona seveda? :?:
sylver23
Alfa Member
Alfa Member

Ja to so Osram Night Braker. :)

Tudi sam sem presenečen nad njihovo belino.
Uporabniški avatar
Alchi
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: Novo mesto

Nažalost boš kmalu presenečen tudi nad njihovo življensko dobo.. #-o
sylver23
Alfa Member
Alfa Member

Ja saj tega se najbolj bojim :(

Sem slišal ja, da LAHKO da trajajo kratko (mesec ali dva), čeprav nekaterim dela tudi že 5 mescev =D>
Uporabniški avatar
147FreaK
Alfa Member
Alfa Member

MB napisal/-a:
147FreaK napisal/-a:Če ti pa nightbreak-erce belo svetijo pa si vrjetno edini :lol: Prosil bi te za slike,ker Osram nima niti približno bele svetlobe niti Nigtbreaker niti cool blue,za razliko drugih žarnic,ki res belo svetijo...
Katere so pa te ko belo svetijo? Razen xenona seveda? :?:
Naj te zelo razžalostim ,da so to NARVA kupil sem jih pred nekaj cajta nazaj in močno dvomim,da je tisto night breaker na sliki,ker niti približni mi niso take barve spustile :lol: niti kolegu na alfi :wink: jutri bom prilepil slike NARVA/Nigt Breaker ,da ti dokažem katere so bolj bele!
Osredotočil sem se izrecno na desni fokus ,ki je izrazito belo.
sylver23
Alfa Member
Alfa Member

Torej hočeš reči, da lažem in da to na moji alfi niso NIGHT BRAKER?? :roll:

Lahko ti slikam tudi embalažo teh žarnic, naročil sem pa jih preko mimovrste-ne želim delat kake reklame ampak take zadeve me pa razjezijo. :evil:

Sicer pa zakaj bi se lagal da so to osram night braker?
Kje je point? :)
Uporabniški avatar
Alfist19
Alfa Member
Alfa Member

Tud men se tole ne zdijo najtbrejkrce prej kkšn xenon kit 4500k že po svetilnosti če se pa motm pa hvala bogu!
Lp
Uporabniški avatar
147FreaK
Alfa Member
Alfa Member

sylver23 napisal/-a:Torej hočeš reči, da lažem in da to na moji alfi niso NIGHT BRAKER?? :roll:

Lahko ti slikam tudi embalažo teh žarnic, naročil sem pa jih preko mimovrste-ne želim delat kake reklame ampak take zadeve me pa razjezijo. :evil:

Sicer pa zakaj bi se lagal da so to osram night braker?
Kje je point? :)
Nevem v čem je point ampak nebi pisal takšnih stvari gor ,če nebi to sam prej preiskusil in videl, tako kot je en pred mano napisal ,da se mi zdi da je prej kakšen xeno kit 4500/6000K ,sicer pa ti bom kontra dokazal ,da Nightbreaker ne sveti tako niti cool blue, teh žarnic sem imel malo morje na avtu ,dokler nisem dal xenona not :wink:
sylver23
Alfa Member
Alfa Member

Prav, kakor praviš, ampak jaz vem da sem kupil žarnici na spletu, sem šel na AMZS v Lj da mi to vstavijo noter ker sam nisem znal.

Lahko pa naredim še kakšno sliko ni problema, bom slikal sprednji del avtomobila obe luči pa ti ponovno prilimal gor..

sicer pa ti tudi poslikaj svoje pa objavi da vidimo kako zgledajo tvoje night brekerce :D ker očitno kot praviš je neka različa (čeprav zelo dvomim, morda je le to, da imam jaz čisto notranjost držala žarnice in je držalo aluminjaste barve).
Uporabniški avatar
147FreaK
Alfa Member
Alfa Member

Evo glih sem dobil digitalca,jutri dobim še cool blue in night breaker žarnice in ti prilepim slike,ko bodo narjene
Odgovori
  • Informacija