Moderator: Tehnika moderatorji
.nrg je Nero image datoteka, katero se zapeče s prej omenjenim programom tako, da se izbere v meniju Recorder->Burn Image.Dauce napisal/-a:najprej pozdrav vsem alfistom![]()
mam en prašanje. kolega si je v svojo alfo 147 jtd vgradil navi (connect +)
ker je navi sedaj v drugem avtu kot je bla prvotno, logično zahteva zadeva za kodo (pri stilotu sm tko rešu da sm inštaliru nov SW). Ker v tistem trenutku nisem mel alfin SW sem uporabu fiatov SW (navi je namreč identična) in naletel na isto težavo kot prehodniki. Zadeva se non stop resetira, pride inštalacija do 20%, 30%...max 50% in nikakor noče dalje. Na koncu sem biu primoran cd prisilno porinit ven, ostal pa je samo črn zaslon. Poskušam potem nisem več.
Na prvi strani sem si potegnil dol SW 5.00, ki ima .nrg končnico, vendat navi noče zagnat cdja (vedno ga ven pljune). Se ta SW še kako odzipa (al kako bi reku drugače) al pride samo ta file zapečen na cd? fiatov setup ma cca 10+ filov...
dj me pa zanima, ma kdo od vas fantov za posodit (oz skopirat) najnovešji alfin SW za 147/GT da zadevo inštaliram, ker drugače bom pokuru čist preveč cdjev in bi mi bla zadeva še najbol enostavna, če bi mi kdo posodu
lp

No mene je taka neumnost stala točno 500€ za drugo enoto. Stara pa je zaenkrat še neuporabna.Yagi-san napisal/-a:Pozdravljeni !
Zdele sem poskušal nadgradit CN+ in se zgodi, da mi izpiše začetni Flasher Programm 3.2, dvakrat utripne, nato se pa naprava sama ugasne. Prikaz nadgradnje ne pride niti do 50%. Ko ponovno prižgem napravo, noče prestavit na radio, na CD changer.... nič..... CDja pa, ko pritisnem tipko eject ne morem dobiti ven. Kakšen nasvet, kaj storiti, karkoli ???
Yagi-san

GTAm napisal/-a:Jp še bo delal.
A je tudi tvoj Connect zaštekal med upgredanjem? Si ga uspel rešit?

GTAm napisal/-a:BC ti bo še vedno delal tudi, če odklopiš navigacijo, to sem 100%. No vsaj pri 147 je tako, mislim, da pri GT ni nič drugače.
Katero kodo misliš? Od Connecta? Če je nimaš, bo treba na servis. Oni v tovarno zahtevajo novo kodo. Pride pa ta štos menda cca. ene 80€.
Če boš prodajal nedelujoč Connect, bi bil mogoče zainteresiran za nakup.

Kot ti bo tudi GTAm povedal za delujočega rabljenega več kot 500€ ne boš dobil.Yagi-san napisal/-a:GTAm napisal/-a:BC ti bo še vedno delal tudi, če odklopiš navigacijo, to sem 100%. No vsaj pri 147 je tako, mislim, da pri GT ni nič drugače.
Katero kodo misliš? Od Connecta? Če je nimaš, bo treba na servis. Oni v tovarno zahtevajo novo kodo. Pride pa ta štos menda cca. ene 80€.
Če boš prodajal nedelujoč Connect, bi bil mogoče zainteresiran za nakup.
Hvala za vse te izčrpne podatke. Ne vem še ali Connect deluje ali ne.... CD vedno znova vrti in upam, predvidevam, da če bi ga odstranil, da bi delalo normalno.
Si interesent le v primeru, da ne deluje ali tudi če dela ? (nov je ca. 2500 € ).
Yagi
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta