Res naj bi bili vsi KAO enaki. Zakaj potem ne velja prost pretok delovne sile na primer. Zakaj ti vsaka razvita zahodno evropska država postavlja neka prehodna obdobja za 5,10 in več let. A to ni diskriminatorno do nas

Pa nikjer ne vidim, da bi se kdo od njih kaj zelo sekiral zaradi tega!
Evropa temelji na osnovni podstavki, da zahodni kapitalisti želijo mlado/zdravo in predvsem poceni delovno silo iz novih članic. Da obdržijo red v lastni državi in kolikor toliko pomirjene svoje lastne delavce, ki jih novi izrinjajo, se uvaja te prehodne dobe in tako naprej. Ampak končni cilj, torej imeti čim cenejšo delovno silo od drugod jim vseeno lepo uspeva. Samo v Angliji naprimer je več kot 2 milijona priseljencev iz novih članic in dobičke, ki se ustvarjajo iz razlike plač domačega delavca in tujega, ki gredo v nebo.
Naslednji skoraj enako pomemben namen Evrope pa je, da stare članice zavzemujejo trg in kupujejo na razprodajah premoženje novih članic. Lep primer so Madžarska, Slovaška, Česka, ki so skoraj povsem ostale brez domačega premoženja.
Slovenci smo odlično zvozili vstop zaradi pametnih političnih odločitev v preteklosti. Ohranili smo veliko domačega lastništva, ki generira mnogo posrednih koristi. Kot primer recimo festival Lent, ki sedaj poteka v Mariboru, zahteva približno 2-2.5 milijona evrov sponzorskih sredstev za izvedbo. Med prvimi 40timi največjimi sponzorji ni niti enega samega tujega podjetja. Hkrati smo Slovenci odlično zvozili glede bega delovne sile, ki je pri nas minimalen v primerjavi z ostalimi novimi članicami EU. Sicer je razlogov za pozitivno naše stanje več, a če bi od 91 dalje sprejemali neumne odločitve bi danes vsekakor bilo drugače.
A avstrijski sistem ni nastavljen izkoriščevalsko? Tudi jaz se lahko peljem samo par kilometrov po njuihovih AC pa še vedno plačam. Kaj pa plačilo tunelov in podobnega. A to je pa OK? Pa se nič ne sekirajo...
Ne, ker ti plačaš 7€, domačin pa 70€. Tunela pa oba plačata popolnoma enako. In Avstrijci tudi na začetku niso predvidevali 10dnivnih vinjet pa so jih v to prisili zaradi koristi predvsem Nemcev.
Slovenija trpi zaradi tranzitnega prometa od katerega nimamo nič. Razen smeti, uničenih cest, zastojev itd. Zakaj ne bi od tega še kaj imeli? A je pravično, da mi non stop financiramo vse ceste in nimamo od tega nič? Zakaj bi morali mi Slovenci skrbeti za to, da se bodo turisti na pol zastonj vozakali po cestah za katere mi plačujemo kot idioti? Če jim pa kaj ni prav so pa tudi lokalne ceste...In kaj bi bilo drugače, če bi stala 7 ali 10 dnevna vinjeta 15-20 EUR? V vsakem primeru bi večina morala kupiti dve vinjeti...
Pravično bi bilo, da bi letna vinjeta stala okoli 200€, polletna okoli 130€ in tedenska okoli 25€. Tako bi sistem financiranja gradnje cest ne potreboval proračunske pomoči pa bi vseeno večina od nas prišla ceneje skoz.
Glede tranzitnega prometa pa se motiš. Obstaja tudi tranzitni tovorni promet, ki bi ga bilo nujno preusmeriti na železnice in ki v končni fazi tudi še danes plačuje cestnine po starem sistemu.
Turistični tranzitni promet je pa majhen naprem domočamu prometu. Zlasti ob upoštevanju tistih 15000 ljudi, ki se vsak dan vozi iz ostalih koncev v Ljubljano in ki v parih dneh skupaj naredijo več km po avtocestah kot vsi turisti na letni ravni skupaj. In če odštejemo transpšortni promet, ki je resničen problem pri nas, vsekakor avtoceste mnogo bolj koristijo nam kot pa turistom.
Skratka, na k**** mi gre, da smo vedno bolj papeški od papeža, nas pa vsi jebejo kadarkoli jim zapaše...Hvala, jaz imam tega dovolj...So vinjete za ceno 35 EUR oz. 55 EUR čisto OK rešitev ZA NAS, tujce pa vse kaznovati, če nimajo vinjete.
Ja in tako nikoli ne bodo več prišli k nam. Bravo. Na kaznih bomo pokasirali v državno blagajno recimo 1 milijon evrov, kjer bo to itak šlo za tanke, vojaške ladje ali dizajnerske stole. V turistični industriji pa bomo izgubili v naslednjih 5tih letih 10 milijonov evrov. Lep strel v nogo, ni kaj. Itak pa smo s temi cenami odprli možnost; da nam bo EU vsilila še cenejše vinjete za svoje državljane.
Nekdanji alfist....kaj pa človek drugega preostane.