Teo napisal/-a:Glej vozim alfo, pa nisem nek ljubitelj (prej anti ljubiteelj) BMW-ja, pa tk čist direkt povem - 100% bi vzel bmw-ja
zakaj?
1. ko bi prodajal avto, bi alfo težko prodal
2. zanjo bi ob prodaji iztržil dosti manj kot pa za bmw-ja
3. mislim, da so 159-ke zelo precenjene
4. čeprav mi bmw ni neki zelo lep, sam slab pa tudi ni - kupiš z bmw-jem nek ugled, ki ga pri alfi nisi ravno deležen - edin vprašajo te, če kj crkuje, kolk pije, pa kok si zadovoljn z njo Razz
5. BMW ima preverjeno tehniko, pr alfi pa nikol ne veš
...
Za moj okus bi bil v ožjem izboru audi A4, ker mi je lepši od bmw-ja, pa ima zanesljivo tehniko in dober ugled.
Octavija pa tk čist btw. spada v srednji razred d'oh!
Če ima v osnovi prilagojeno podvozje od vw golfa še ne pomeni, da ni to srednji razred mislim wtf zgledaš ti nepoučen
Mal delno OT: Alfe imajo po mojem izredno preveč visoke cene, ne razumem logike alfe, še malo pa noben taprav alfist ne bo kupu alfe - ker mu bo predraga - kupovali jo bodo pa kakšni preseratorji s preveč denarja, ki jo bodo imeli za kazanje, namesto za uživanje v vožnji - za kar bi naj bila alfa v osnovi namenjena. Sem gledal cene od alfe mito - kaj naj rečem - za alfista je pre-pre-predraga, tak smešne cene, da kr kaj.
Če ti ni dizajn tak zelo všeč, da kr kaj - pol ni enega vzroka za nakup alfe, včasih si dobil vsaj športnost za dokaj ugodno ceno oz. dosti bolj ugodno od konkurence - je bilo vsaj nekaj argumentov za nakup - dandanes (če odmislimo obliko) jih ni
Glede tvojih točk pa se vsaj z nekaterimi dejansko stanje ne sklada:
2. točka glede izgube vrednosti tvoja trditev ne drži, saj BMWji zelo izgubljajo vrednost. Serija 5 ima nasploh največjo izgubo vrednosti med skoraj vsemi avtomobili nasploh. Serija 3 pa tudi ni perla glede ohranjanja vrednosti, če samo pogledaš kak mobile.de
klik
3. vrednosti 159 postavlja trg in dokler se rabljene prodajajo za takšne denarje kot se, je vsako govorenje o precenjenosti ali podcenjenosti brezpredmetno. Vrednosti avtov postavlja trg in ot je to.
5. Tudi Alfa ima kar nekaj preverjene tehnike, recimo JTDji so lep tak primer, da se ne pogovarjamo o Torsen diferencialih, ki se v praksi uporabljajo že ohoho let.
Lej ne nabijat v prazno pa uletet z mobile.de in smešnim cenim od tam. Cene so na avto.netu realne dosti bolj, ker je že tu dosti uvozov iz nemčije itd.
Tam pa vidiš, da še bencinska 318ka bolj drži ceno kot pa 159 dizel.
precenjenost alfe je mišljena v tem, da pri 30k € dobiš alfo za samo cca2k eur ali nekaj podobnega ceneje kot recimo 3-jko al pa A4-ko.
Pa če pogledaš so Audi in BMW ugledne firme (alfa pa kraljica odstavnih pasov) s, v paketu dosti bolj napredno tehniko, kot jo premore 159-ka. Pa ne me razumet, da je slab avto, mi je všeč zelo, samo niti pomislil nebi, da bi si ga kupil. Vsaj za takšen denar ne, če pa bi bila dosti cenejša, bi pa že bila verjetno v mojem zelo ožjem izboru.
Saj ne rečem, da ima nekaj prednosti, ki jih (ZELO) rad izpostavljaš, vendar ji še zelo veliko manjka - kar je pričakovati, glede na velikost razvoja pri alfi napram Audiju in BMW-ju. Že v osnovi lahko omenim iDrive pri bmw-ju oz. MMI pri audiju. Da ne govorimo, kaj si lahko vse kot dodatno opremo pri teh izbereš, kar alfa niti ponuditi ne more kot dodatno opremo.
Da ne govorimo o tehniki, k so italjanski biseri pozicioniral računalnik, tako da direkt po njemu voda teče - kar poveča možnost okvar v prihodnosti in s tem tudi vpliva na že tako hitro padanje cen teh alf.
Moje mnenje je, da bi morala alfa delati predvsem na športnosti, ne pa na poskušanju približevanja BMW-ju in Audiju, ker se v kompletu ponujene tehnike in zanesljivosti ne more niti približno kosati niti z enim, niti drugim.
Te pa razumem, da si kot ljubitelj alf močan privrženec in razumem tvoje reply-e.