razni problemčki ar 156 1.6 ts

Tehnične teme o modelih 156,147 in GT

Moderator: Tehnika moderatorji

weider
Alfa Member
Alfa Member
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Maribor - Rače
Kontakt:

Ja dizla mam...sm raje napisal na začetku kr v oklepaju tip avtomobila. Tisto slikco ki jo imam v avatar-ju pa je moja prejšnja alfa.

No ta sedaj...pa še bo morala na kak servis da bo delovala brezhibno...
Aja pa še nekaj bi me zanimalo..serviser je omenil..da bi naj obstajala ena tekočina ki se vlije v rezervoar (od STP naj bi bla), ki potem nekako odstrani neželene snovi iz goriva oz. jih razgradi.( npr. vodo)...mogoče se motim..

LP!

Simon R.
TranceManiac
Alfa Junior
Alfa Junior
Kraj: Il. Bistrica

kje boš pa naroču te kable? al se jih da povsod? ki je že za popizdt vozim za kom pa držiš minimalni gas in cuka tm morm lih prehitevat nonstop
weider
Alfa Member
Alfa Member
Kraj: Maribor - Rače
Kontakt:

vrjamem da je vožnja neprijetna ko avto cuka...ko se je meni prižgala lučka od motorja sem moral ustavit pa ponovno zagnat avto da sem lahko normalno dalje peljal...
A tebi se ne prižge lučka motorja...al ti samo cuka avto?
Uporabniški avatar
Dräger
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

TranceManiac napisal/-a:kje boš pa naroču te kable? al se jih da povsod? ki je že za popizdt vozim za kom pa držiš minimalni gas in cuka tm morm lih prehitevat nonstop
trgovina Kotal v Logatcu. pokliči so zelo ustrežljivi in prijazni. Imajo pa kable od ProSpark (te zahtevaj) saj so eni boljših.
L.P.
Uporabniški avatar
Crazy Alfista
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Ljubljana

zivjo!

da ne bom odpru nove teme bom kr tuki vprasov:gre se za alfo 156 1.8 ts letnik 2000, in sicer avto ne vlece in zelo tezko pride na obrate, ko se pelejs prileze do 4000 potem pa trokira, se zaletava

ali je mozno da so kalbi ali svecke ali je lahko to lmm zanic? :roll:
Alfa Romeo 145 1.7 8V boxer
TranceManiac
Alfa Junior
Alfa Junior
Kraj: Il. Bistrica

weider
vrjamem da je vožnja neprijetna ko avto cuka...ko se je meni prižgala lučka od motorja sem moral ustavit pa ponovno zagnat avto da sem lahko normalno dalje peljal...
A tebi se ne prižge lučka motorja...al ti samo cuka avto?
meni samo avto cuka kot bi spustu gas pa nabil ga do konca za znoret, ne prižiga pa se nobena lučka.

Crazy Alfista
zivjo!

da ne bom odpru nove teme bom kr tuki vprasov:gre se za alfo 156 1.8 ts letnik 2000, in sicer avto ne vlece in zelo tezko pride na obrate, ko se pelejs prileze do 4000 potem pa trokira, se zaletava

ali je mozno da so kalbi ali svecke ali je lahko to lmm zanic?
meni je blo isto do 4000 še nekako potem pa nič in sem menjal lmm in je zapela kot urca lepo
Odgovori
  • Informacija