Čist ste falil temo
Moderator: Tehnika moderatorji
Koliko stane redni servis na XC90 ali S60? Ima mogoče kateri od obeh avtomatski menjalnik?mikko napisal/-a:Domači furajo 2x XC90 in S60 , pa ni problemov. Edino pri S60 je to, da končniki radi grejo, pa loputo za benz treba spucat, ampak po 170.000km je to vse kar jeSHadowX napisal/-a:Na Volvo? Aha torej v bistvu iščeš manj zanesljiv avto z dražjimi servisi, ja v tem primeru pa je Volvo kar pravšnji zate.mikko napisal/-a:Moja 147 selespeed je prva in zadnja alfa. Bom šel na Volvo ali pa kaj podobnega.Alfa pa zariba pri 113.000km
Foggy napisal/-a:Zakaj že, klik...mikko napisal/-a:Alfa pa zariba pri 113.000km

Aja sej res, ti si tisti, ki si kupil tisto uničeno SillySpeed zdej so pa alfe krive?mikko napisal/-a:Foggy napisal/-a:Zakaj že, klik...mikko napisal/-a:Alfa pa zariba pri 113.000km
Ja, pri alfi na par tankov goriva obvezno dodajat še olje, pri Volvotu ni treba nikoliDrugače pa servisi niso dragi, oba XC90 sta avtomatika in pijeta pod 9l, cenejše je vzdrževanje kot za alfo, tudi nižja poraba (S60 je 2.4 bencinar in pije 2l manj od AR147)...Na Summitu pa ne vem, nimamo slabih izkušenj, je pa res da se kakšnega serviserja bolje pozna in vedno ok poštima

uf ja tole z menjalniki pa drzi kot pribitoSHadowX napisal/-a:Aja sej res, ti si tisti, ki si kupil tisto uničeno SillySpeed zdej so pa alfe krive?mikko napisal/-a:Foggy napisal/-a: Zakaj že, klik...
Ja, pri alfi na par tankov goriva obvezno dodajat še olje, pri Volvotu ni treba nikoliDrugače pa servisi niso dragi, oba XC90 sta avtomatika in pijeta pod 9l, cenejše je vzdrževanje kot za alfo, tudi nižja poraba (S60 je 2.4 bencinar in pije 2l manj od AR147)...Na Summitu pa ne vem, nimamo slabih izkušenj, je pa res da se kakšnega serviserja bolje pozna in vedno ok poštima
![]()
Avtomatski menjalnik za Volva stane 5-7k EUR, samo da veš približno, ko boste iskali novega, in ja sigurno ga boste.
Volvo for life. In če ne verjameš vprašaj uporabnika Damjan kako to gre.mikko napisal/-a:Foggy napisal/-a:Zakaj že, klik...mikko napisal/-a:Alfa pa zariba pri 113.000km

SHadowX napisal/-a: Avtomatski menjalnik za Volva stane 5-7k EUR, samo da veš približno, ko boste iskali novega, in ja sigurno ga boste.

mikko napisal/-a:Na Summitu pa ne vem, nimamo slabih izkušenj, je pa res da se kakšnega serviserja bolje pozna in vedno ok poštima

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov