hvala inti
ma nekje sm zasledu da ga je foggy kupu na omvju pa sm gledu na omvejih od ilirske bistrice do kopra u obe smeri pa ga nikjer ni blo zato sm ga mislu konkretno uprašat na keri pumpi u lj če u lj no kr grem u petek lih gor hehe bom še po lj pogledu
Tudi jaz še ne, so mi pa na uradnem servisu od Volva (ko sem hotel kupiti nekaj za nego usnja, baje imajo tam zelo dobre) svetovali, naj raje kar z Niveo, ki je daleč najboljša za usnje...
OFC napisal/-a:Tudi jaz še ne, so mi pa na uradnem servisu od Volva (ko sem hotel kupiti nekaj za nego usnja, baje imajo tam zelo dobre) svetovali, naj raje kar z Niveo, ki je daleč najboljša za usnje...
Kaj so oni testirali vse artikle za nego usnja da lahko trdijo nekaj takega ? Usnje je v bistvu "mrtva" koža, Nivea pa ni glih namenjena za negovanje trupel se mi zdi . Je pa najcenejša, tako da lahko se tudi prepričujete da je zato tudi "najboljša" izbira za negovanje usnja.
Jaz uporabljam Leather care kit, ki ga proizvaja Fenice. Vsebuje mazilo, ki odstranjuje umazanijo in pa mazilo, ki zaščiti usnje. Zadeva sicer ni poceni, je pa učinkovita.
OFC napisal/-a:Tudi jaz še ne, so mi pa na uradnem servisu od Volva (ko sem hotel kupiti nekaj za nego usnja, baje imajo tam zelo dobre) svetovali, naj raje kar z Niveo, ki je daleč najboljša za usnje...
Kaj so oni testirali vse artikle za nego usnja da lahko trdijo nekaj takega ? Usnje je v bistvu "mrtva" koža, Nivea pa ni glih namenjena za negovanje trupel se mi zdi . Je pa najcenejša, tako da lahko se tudi prepričujete da je zato tudi "najboljša" izbira za negovanje usnja.
No ja, pač predvidevam po tem, da so imeli tudi svoje original proizvode, ki so kolikor sem gledal po internetu zelo hvaljeni, pa so mi vseeno predlagali Niveo... Ne vem, nisem še sprobal, jo bom pa sigurno.