kam za novo leto

kar vam pade na pamet
Uporabniški avatar
Turbac
Alfa Freak
Alfa Freak
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Logatec

saj je res da je do takrat še skoraj slaba dva meseca pa vseeno,kje boste letos na silvestrovo.Jaz bom z svojo boljšo polovico na Madžarskem v Budimpešti
SUBARU LEGACY 2.0GL 4X4 1995
FIAT CROMA 1.9 JTD multijet l.2006
Uporabniški avatar
bass
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Ljubljana

...in si odprl temo, da se malce pohvališ :mrgreen:

Nimam pojma, je še daleč to.
Jeremy Clarkson napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa...
DaemonMe
Alfist
Alfist
Kraj: Celje

Mene pa glede tega nekaj konkretno zanima - se da preživeti novoletnih nekaj dni nekje, kjer je vroče in se da kopati v morju? Da ne bo pomote - govorimo o 3-5 dneh (lahko več, če je poceni) in budget varianti. BUDGET! :) Vsaj enkrat v življenju bi se rad kopal za Novo leto ...
Uporabniški avatar
Bearex
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Štore

Jaz bom po vsej verjetnosti v Srbiji, da bo novo leto 2x :lol: :lol: :lol: :lol:
Kaj me moti na moji Alfi?
Pravzaprav nič drugega kot zavistni pogledi lastnikov drugih znamk, ki jim je Alfa všeč, a si je ne upajo imeti.
Uporabniški avatar
bass
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

DaemonMe napisal/-a:Mene pa glede tega nekaj konkretno zanima - se da preživeti novoletnih nekaj dni nekje, kjer je vroče in se da kopati v morju? Da ne bo pomote - govorimo o 3-5 dneh (lahko več, če je poceni) in budget varianti. BUDGET! :) Vsaj enkrat v življenju bi se rad kopal za Novo leto ...
Toplice :D Morje decembra pa BUDGET ne gre skupaj.
Jeremy Clarkson napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa...
Uporabniški avatar
B.I.S.H.O.P.
Alfist
Alfist
Vozilo: Fiat 500L 1.6 mjt 120KM Cross
Kraj: Vodice

Glede na današnje plače in količine dela v službi(Bass ti že veš k prideš k meni v kopirnico) bomo kr doma s famiglio!! Najcenejše, najboljši čas za počitek, spat kadar se ti zljubi.... Pa itak je tole praznovanje Novega leta kr neki za nas, ki nismo več 20 in manj stari(mi smo se že nažurali)!
I DIDN'T DO IT! LAWYER FUCKED
Uporabniški avatar
seby7
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: Murska Sobota

DaemonMe napisal/-a:Mene pa glede tega nekaj konkretno zanima - se da preživeti novoletnih nekaj dni nekje, kjer je vroče in se da kopati v morju? Da ne bo pomote - govorimo o 3-5 dneh (lahko več, če je poceni) in budget varianti. BUDGET! :) Vsaj enkrat v življenju bi se rad kopal za Novo leto ...
Glih danes opazil: Agencija Center iz MS ponuja Tunizijo že za 269 eur.
POTENZA ITALIANA
Uporabniški avatar
bass
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

B.I.S.H.O.P. napisal/-a:Glede na današnje plače in količine dela v službi(Bass ti že veš k prideš k meni v kopirnico) bomo kr doma s famiglio!! Najcenejše, najboljši čas za počitek, spat kadar se ti zljubi.... Pa itak je tole praznovanje Novega leta kr neki za nas, ki nismo več 20 in manj stari(mi smo se že nažurali)!
:wave:

Mah bomo vidli, do nekih ultra žurov tudi meni ni. Sploh centra LJ se za nov let izogibam na veliko... :doubt:
Uporabniški avatar
Alfa33
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW
Kraj: Ljubljana-Vič
Kontakt:

Po vsej verjetnosti bom prosjačil za denar nekje okrog Tromostovja. Mah pa ta registracija januarja :|
Slika
marinaio
Alfist
Alfist
Kraj: Koper

sigurno na kakšnem smučišču v Ita...nevem pa točno kje :)
Uporabniški avatar
Gregson007
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: LaFa ...... 404
Kraj: Laibach

za spremembo bom doma, pred kaminom ob silvestrski večerji (menu za dva) in šampanjcu zganjal romantiko, zjutraj pa mal na sneg - če ga bo kej, probat kako gume držijo :evil:
Slika
DaemonMe
Alfist
Alfist

Gregson007 napisal/-a:za spremembo bom doma, pred kaminom ob silvestrski večerji (menu za dva) in šampanjcu zganjal romantiko, zjutraj pa mal na sneg - če ga bo kej, probat kako gume držijo :evil:

Opala, tole se pa sliši kot tisto "tapravo"! Se da še kaj tega dobit tam pri tebi oz. v bližnji okolici? :)
DaemonMe
Alfist
Alfist

seby7 napisal/-a:Glih danes opazil: Agencija Center iz MS ponuja Tunizijo že za 269 eur.
Tudi tole se ne sliši slabo. Pomanjkljivost je sicer ta, da se do tja ne da z Alfo, ampak bi preživeli. :) Sicer pa - se da okoli Novega leta v Tuniziji še kopati v morju?
Uporabniški avatar
FuManchu
Alfist
Alfist

Usedi se v pilotsko kabino, glej na števec za gorivo, pa se boš počutil kot v breri. :lol:

Aja, mislim, da boš težko dobil aranžma treh do petih dni z letalskim prevozom.
DaemonMe
Alfist
Alfist

FuManchu napisal/-a:Usedi se v pilotsko kabino, glej na števec za gorivo, pa se boš počutil kot v breri. :lol:

Aja, mislim, da boš težko dobil aranžma treh do petih dni z letalskim prevozom.
Hehe, se pravi - vsedi se v avto in se boš počutil kot v letalu? :D

Sicer pa se gre meni bolj za udobje kot eksotične kraje. Recimo toplice za 3-7 dni z vsem udobjem (udobje pomeni predvsem precej spanja in morda kakšna masaža) v SLO bi bile zame že povsem dovolj. Ve kdo morda za kakšno tako ponudbo?
Odgovori
  • Informacija