TopliceDaemonMe napisal/-a:Mene pa glede tega nekaj konkretno zanima - se da preživeti novoletnih nekaj dni nekje, kjer je vroče in se da kopati v morju? Da ne bo pomote - govorimo o 3-5 dneh (lahko več, če je poceni) in budget varianti. BUDGET!Vsaj enkrat v življenju bi se rad kopal za Novo leto ...
Jeremy Clarkson napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa...

Glih danes opazil: Agencija Center iz MS ponuja Tunizijo že za 269 eur.DaemonMe napisal/-a:Mene pa glede tega nekaj konkretno zanima - se da preživeti novoletnih nekaj dni nekje, kjer je vroče in se da kopati v morju? Da ne bo pomote - govorimo o 3-5 dneh (lahko več, če je poceni) in budget varianti. BUDGET!Vsaj enkrat v življenju bi se rad kopal za Novo leto ...

B.I.S.H.O.P. napisal/-a:Glede na današnje plače in količine dela v službi(Bass ti že veš k prideš k meni v kopirnico) bomo kr doma s famiglio!! Najcenejše, najboljši čas za počitek, spat kadar se ti zljubi.... Pa itak je tole praznovanje Novega leta kr neki za nas, ki nismo več 20 in manj stari(mi smo se že nažurali)!
Jeremy Clarkson napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa...

Gregson007 napisal/-a:za spremembo bom doma, pred kaminom ob silvestrski večerji (menu za dva) in šampanjcu zganjal romantiko, zjutraj pa mal na sneg - če ga bo kej, probat kako gume držijo
Tudi tole se ne sliši slabo. Pomanjkljivost je sicer ta, da se do tja ne da z Alfo, ampak bi preživeli.seby7 napisal/-a:Glih danes opazil: Agencija Center iz MS ponuja Tunizijo že za 269 eur.
Hehe, se pravi - vsedi se v avto in se boš počutil kot v letalu?FuManchu napisal/-a:Usedi se v pilotsko kabino, glej na števec za gorivo, pa se boš počutil kot v breri.![]()
Aja, mislim, da boš težko dobil aranžma treh do petih dni z letalskim prevozom.
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov