Ta teden se je začel en problemček z mojo alfico (GT - 1.9 jtdM, 2004 letnik, 150000 prevoženih), in sicer se mi je najprej pojavil na avtocesti pri cca 130 kmh - želel sem pospešit, pritisnem na plin - avto pa nič...kot da nisem ničesar naredil. Spustim plin - in še enkrat pohodim, po cca 2 sekundah šele začne dodajat plin. Stvar se počasi stopnjevala do te mere, da ima avto pri nizkih obratih zelooo malo moči - pri speljevanju moram celo preko 2000 obratov navit ,da mi avto ne crkne! nad 2000 obratov avto normalno vleče, čeprav se redno dogaja, da traja par sekund, preden se po pritisku na pedal za plin sploh začne kaj dogajat...danes se mi je parkrat celo zgodilo, da je do 2500 obratov normalno vlekel, potem so obrati za cca sekundo padli, potem pa spet naprej normalno...Hec je, da mi tud računalnik ne javlja nobene napake, vse kao normalno, kar pa je daleč od resnice....Se komu tle sanja kakšna bi lahko bila diagnoza za to čudno dogajanje? Res je čudno - pri nizkih obratih ko da ma avto 50 konjev in ne 150....