Nokian WR G2 - same pohvale, odlične v vseh razmerah; 185/65/15, na 156SW(2003, jtd, 115 konjev)
LP

Jeremy Clarkson napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa...

LOL... How true... se ne bi mogel bolj strinjat.bass napisal/-a:Sava S3 je sranje, iz izkušenj.
Edino če ti paše slab grip v dežju, na suhem, v bistvu povsod razen v svežezapadlem snegu, ki ga je pri nas par dni na leto. Torej ene tri dni na sezono se s savo S3 super pelješ.![]()
bass napisal/-a:Sava S3 je sranje, iz izkušenj.
Edino če ti paše slab grip v dežju, na suhem, v bistvu povsod razen v svežezapadlem snegu, ki ga je pri nas par dni na leto. Torej ene tri dni na sezono se s savo S3 super pelješ.![]()

Jeremy Clarkson napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa...

1. Tudi nalite gume se super peljejo. Za ta denar seveda.Creed napisal/-a:Ma ne vem jaz nisem tako razocaran z savino S3 kot ti bass. Tud po mokrem se pelje solidno, za ta dnar seveda. Je pa tudi res da se nisem vozil drugih zimskih na alfi. Bi jih pa takoj kupil se 1x.
Drugace pa dost o zimakih za zdaj...se mal pa bomo montiral Gume!
LP
no zdaj pa mi ti povej katera guma se bi tam držala na takšnem asfaltu kot je tam?je ni gumebass napisal/-a: 2.
a) stari, LSD in gewinde maš
b) nimaš neke zime, pohvalno, da sploh montiraš zimake
c) nimaš s čim primerjati, ker si vozil le S3
d) pridi s savami v Lj v BTC ali na Rudnik, ko bo malo mokro,

Te, ko jih ima Creed sem jaz dobil "stare". Bile so že vožene 1 sezono, potem sem jih jaz imel 1 sezono in še Creed jih ima zdaj in po njegovih besedah niso tako slabe pa so dale že kar nekaj skoziTribesMan napisal/-a:Problem save je to da po prvi sezoni niso vredne pol kurca ne. V nobenih razmerah. Postanejo popolnoma plastične.
Sploh pa niso vredne popolnoma nič ko je zunaj več kot 10°C. Včasih me kar zmrazi ko vidim razne cliote pa golfe ki imajo S3 montirano gor celo leto.
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost