Imam problem pri odpiranju prtljažnika,.... pri pritisku na ključ ali na armaturnem gumbu za prtljažnik, se mi zatič (v mehanizmu) ne premakne. Torej se mi tudi prtljažnik ne odpre. Odprem ga lahko samo skozi prtljažnik, ker s prstom lahko premaknem zatič. A je mogoče kdo imel podoben problem? Če poznaste ta problem mi sam povejte če se to da poštimat tko nahitro, al moram do serviserja?
Zdaj nevem če ma to kaj veze z tabo, pa vseeno.. meni se pri 156 tudi ni odprl prtljažnik, res da je "počilo" ko pritisneš na gumb na ključu.. samo se mi ni odprl, in sem moral še 1x,2x pritisnit na gumb, ko sem zamenjal amortizerje za dviganje pritlažnika, se mi to da bi moral 2x pritisnit za odklep pritlažnika nedogaja več. Medtem mi je pa notranji "gumb" za odpiranje deloval brezhibno.
Mogoče je crknala ključavnica. Pri meni je po pritisku na gumb samo nekaj brnelo. Ko sem zadevo odprl, sem opazil, da je zlomilo plastičnega polža. Komplet klučavnica stane okoli 55 €.
Meni se je to zgodilo. Motorcek je normalno "zaropotal", vendar se ni odpru prtljazni prostor. Se je zlomil plasticen polzek v motorcku. Tako da sem zacasno popravu, sam pol sem ga mogu menjat ker se je napaka ponovila. Nov je precej drag, zato sem ga vzel za par evrov na odpau.
Ja sej najbrž je res ta polžk zatajil. Ne vem, vse se sliši kot prej, sam ta zatiček je na mestu. No a se je kdo od vas lotil zadeve sam, brez serviserja? ker ju3 itak nič ne dela, pol je pa vikend. No v ITA je v soboto zjutraj odprto, ampak če je to neka malenkost lahko tudi sam porihtam... seveda če ima kdo kake napotke. Čudno mi je pa to, da niso naredili mehanskega sistema, oziroma da sam fizično odpreš prtljažnik, ... recimo na kljuko ali ključ, iza znaka od AR.
Da nebom nove teme odpiral, bom kar tukaj vprašal. Zanima me, če se pri vseh ta novih 147kah zlo težko odpre prtljažnik? Ubistvu, k prtisnm gumb za odpiranje prtljažnika se ta odklene, pol si pa skor nohte zlomm da ga lohk odprem.
zivko napisal/-a:Da nebom nove teme odpiral, bom kar tukaj vprašal. Zanima me, če se pri vseh ta novih 147kah zlo težko odpre prtljažnik? Ubistvu, k prtisnm gumb za odpiranje prtljažnika se ta odklene, pol si pa skor nohte zlomm da ga lohk odprem.
147ke pred FL majo pod vrati od prtlažnika tako ''lukno'' za prste da lažje odpreš, po FL pa tega nimjo več zato se res kr težko odpre...če gre tko težko ti pa mogoče uni fedri k vrata mal stran porinejo da jih lažje odpreš slabo delajo