Policijske akcije

kar vam pade na pamet
Pepsi
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 0

vesoljc napisal/-a:
blazp napisal/-a:Ja fantje ni se s tem za igrat :(
Maš izkušnje ;)?
Jih mam js tut in that s**** ain't funny.. No sicer sem se scenkal da je šlo skozi brez kazni ampak vseeno ko te ob 5ih zjutraj prepričuje da daj ven xenonke, in da bodo naložili avto na vleko (na katero več kot očitno ne bi QVjka mogla it, ker je bla prenizka :lol: ), potem ti ukazuje da pelji za njim na postajo, pa mu rečeš da ne boš ker je on rekel da je avto neizpraven :lol: , pa potem znori pa ti vzame tablice..no misli jih vzet pa se rahlo poreže po tablici ker ga zajebe to da je prišraufana :lol:

ma vesoljc, veš kaj ti pravim, ne da ni funny , this s**** is hilarous a se lahk ta vikend kej s tabo vozim po rudniku? :lol: :mrgreen:
It doesn't matter what you drive, but how you drive it :)
Uporabniški avatar
vesoljc
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: Kranj, Celje

Hehe, to bi bla zurka pepsi, ker veš js se res ne rad pustim pametnjakovičem in očitno se ti tudi ne...
Verjetno bi si celico delila... 8)
Uporabniški avatar
_BiStRi_
Administrator
Administrator

V klubu "pametnih" ni priporočljivo biti in nikoli nikdar ne smeš na uprašanje čemu ti provida čez ovinke ne more slediti, odgovoroti z : "veste imam športni avto" ker ode ego policistu in zabava se prične: sredi noči z lučko besno sveti po avtu in išče napake, si zmišluje, da so temnjena stekla (ja valda če je tema ane) in kako so pragi in spojlerji nehomolomo, avspuh....ah...vse kar je možn...zato se raje ob takšnih akcijah zadržim na kakšni manj potencialni lokaciji za odvzem tablic in cel kup problemov :mrgreen:
145 QV,33,145,147,159 TI
Uporabniški avatar
Gregson007
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: LaFa ...... 404
Kraj: Laibach

_BiStRi_ napisal/-a:V klubu "pametnih" ni priporočljivo biti in nikoli nikdar ne smeš na uprašanje čemu ti provida čez ovinke ne more slediti, odgovoroti z : "veste imam športni avto" ker ode ego policistu in zabava se prične: sredi noči z lučko besno sveti po avtu in išče napake, si zmišluje, da so temnjena stekla (ja valda če je tema ane) in kako so pragi in spojlerji nehomolomo, avspuh....ah...vse kar je možn...zato se raje ob takšnih akcijah zadržim na kakšni manj potencialni lokaciji za odvzem tablic in cel kup problemov :mrgreen:
....in nazadnje če imaš prilimane tablice jih boš mogu pač sam na silo dol trgat, poličnika ne zanima kako dobro in močno držijo
Slika
Pepsi
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

_BiStRi_ napisal/-a:V klubu "pametnih" ni priporočljivo biti in nikoli nikdar ne smeš na uprašanje čemu ti provida čez ovinke ne more slediti, odgovoroti z : "veste imam športni avto" ker ode ego policistu in zabava se prične: sredi noči z lučko besno sveti po avtu in išče napake, si zmišluje, da so temnjena stekla (ja valda če je tema ane) in kako so pragi in spojlerji nehomolomo, avspuh....ah...vse kar je možn...zato se raje ob takšnih akcijah zadržim na kakšni manj potencialni lokaciji za odvzem tablic in cel kup problemov :mrgreen:
Men je tut to nabijal da to ni original,... Pa sm mu pol razložu da je to isto kot M paket na BMWju pol mu je blo pa kul :lol:
It doesn't matter what you drive, but how you drive it :)
blazp
Alfist
Alfist

Ob teh racijah lahko dobite seveda brezplačni tehnični pregled. Primer: Imate "predelavo" na avtomobilu ki je homologirana. In seveda vaš avto je izpraven. Greste parkrat čez rudnik in znane lokacije. Počakajte da vas ustavi, nakar zaporsi za papirje, vi mu seveda rečete da nevete nič o papirjih ker ste tak avto že kupili in če imate srečo vas odpelje na izrednega tehničnega kjer pa nakoncu (ko se gleda "predelani del") Pomahate z homologacijskimi papirji in se zaderete ali so to tisti papirji. Potem mora policija plačati stroške postopka in seveda vaš tehnični pregled. Lahko se pa še pritožite da ste bili ob 2 urci zaradi tega in probate potegnit še iz tega kaj ven.

Drugače pa tudi tablica ne sme biti prinetana, prišraufana ker potem tablica ni hitro snemljiva kot piše v zakonu. Kakšen policist ki pozna malo zadevo vam lahko brez problema izreče kazen zato.
Uporabniški avatar
Yagi-san
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: ex- Alfa Romeo GT 3.2 V6 Matte Black

blazp napisal/-a:Ob teh racijah lahko dobite seveda brezplačni tehnični pregled. Primer: Imate "predelavo" na avtomobilu ki je homologirana. In seveda vaš avto je izpraven. Greste parkrat čez rudnik in znane lokacije. Počakajte da vas ustavi, nakar zaporsi za papirje, vi mu seveda rečete da nevete nič o papirjih ker ste tak avto že kupili in če imate srečo vas odpelje na izrednega tehničnega kjer pa nakoncu (ko se gleda "predelani del") Pomahate z homologacijskimi papirji in se zaderete ali so to tisti papirji. Potem mora policija plačati stroške postopka in seveda vaš tehnični pregled. Lahko se pa še pritožite da ste bili ob 2 urci zaradi tega in probate potegnit še iz tega kaj ven.

Drugače pa tudi tablica ne sme biti prinetana, prišraufana ker potem tablica ni hitro snemljiva kot piše v zakonu. Kakšen policist ki pozna malo zadevo vam lahko brez problema izreče kazen zato.

Ja in tak pregled plačamo davkoplačevalci in ne policaj osebno. J**e se njemu za to.....

Yagi-san
blazp
Alfist
Alfist

Ne policaj. Policija, kot sem napisal. Je res, davkoplačevalskega denarja seveda in zakaj ga nebi potem koristil. Toliko kot oni dobijo je pa res en tehnični pljunek v morje.
Uporabniški avatar
AR-146
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: ljubljana

če bi policaj plačal to bi se non stop vozu
Uporabniški avatar
vesoljc
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: Kranj, Celje

Po mojih izkušnjah so policaji precej hudobni ljudje, zato se igrajte z njihovim kompleksom boga na svojo odgovornost. Ponavadi se razjezijo kot majhen otrok in ker nimajo nobene kontrole emocij se ti tudi pošteno maščujejo...najbolje je rečit dober dan policajček, hvala, prav imate, hvala ja res je, nebom več gospod, na svidenje...če tega ne naredite se pa pač igrate z bombo ki ma modro pa rdečo žico, vi pa nevete ka prerezat za deaktivacijo...
Uporabniški avatar
_BiStRi_
Administrator
Administrator

No z tem se jst nebi strinjal, sem večkrat dobro čez prišel z normalnim odnosom (kar ne pomeni prilizovanje, ampak nepametovanje, da nisem delal prekrškov če je več kot očitno da sem jih), ker pač to je njegova služba in če sem se spravil pizdarije delat po cesti, sem že predhodno vedel, kakšne so lahko posledice...edino takrat ko sem mu povedal, da imam športen avto se mu je mal za mal zdel...ker je bil z Honddo 2.4 jst pa z Alfo 2.0 :mrgreen:
145 QV,33,145,147,159 TI
sleby
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kontakt:

ampak alfa je bila tvoja, honda pa sluzbena:D
pomoje ga je bolj to zbodlo;)
torej.. so se napovedi uresnicle, al so poličniki spet krofe jedli cel vikend?
Slika
Uporabniški avatar
alfa_samec
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 1
Vozilo: Alfa Romeo GTV 2.0, 145 1.6, 147 1.6, 147 FL 1.6; Brera 2.4 JTDm; MiTo 1.3 JTDm
Kraj: Puconci

osebno sem v petek popoldne na poti domov iz MB po lokalnih cestah opazil ogromno patrulj in radarjev, v nedeljo pa nobene, sem se pa peljal po famozni "avtocesti", ki to ni. so pa ustavili enega mađara pred našim študentom in ga razmetali u nulo... bmw E30...v obdelavi je bil nekje 30 minut...bogi.
Uporabniški avatar
Sektor 13
Alfist
Alfist

Hvala bogu nisem imel nikoli nobenih problemov s policaji.

Nazadnje so pripeljali, v Izoli, za mano, ko sem v ovink pripeljal, da je cvilil k hudic :) oni so pa na desni na semaforju cakal (sam jih nisem porajtov).

Bili smo 4 v avtu, zadaj oba neprivezana :(. Oba polcaja sta bla videt k bi jima fotra ubov. Sta uzela voznisko pa prometno, preverjala prek radija in mi hvala bogu dala samo opomin in opozorila naj se unedva zadaj privezeta :). Drugace bi bilo 480 eur kazni za neprilagojeno voznjo...
Aja bila je nedelja...
Cuore Sportivo
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kontakt:

v raciji so dobili enega mojega znanca.
dobil je nekaj čez 900€ kazni. zafrkavali so ga za vse spojlerje, temna stekla, prvo pomoč,...
naj bi dobili tudi enega možakarja starega nekaj čez 50 ki naj bi imel preširoke gume (verjetno je imel širino 195 namesto 185), drugače je bil avto čisto serijski.
pa eno najnovejšo imprezo so tudi hoteli kaznovati pa niso našli nič. potem pa je ta impreza dobila kazen za prehitro speljevanje.

:?

verjetno je ta starejši gospod ogrožal s svojo širino gum ostale udeležence v prometu #-o :roll:

se vidi da se upajo ustavljati in kaznovati samo poštene, ki bodo 100% plačali te kazni.

še malo pa bodo zahtevali da voziš s seboj potrdilo o strokovni premontaži pnevmatik.
na izrednem tehničnem pregledu pa bodo strokovno ugotavljali če je bil vijak strokovno privijačen na določen moment :roll:

nekaj glede homologacije:
zakaj v nemčiji zadostuje da s seboj voziš TUV, v Sloveniji pa ti morajo "strokovnjaki" to še potrditi?
zakaj v Sloveniji poznajo samo nemški TUV in ničesar drugega? verjetno stvar izdelana na japonskem nima TUVa, ali pa izdelana v ZDA.
važno je da znajo fajn zaračunati ta Pregled in Potrdilo o pregledu predelanega vozila (pa čeprav ta pregled traja 1min.)

važno da so enkrat kaznovali znanega motokrosista ker ni imel izpravne subaru impreze :roll: #-o =D>
Odgovori
  • Informacija