-nisi bil zraven,zato ne pametuj,to je bilo "organizirano norenje",saj je snemalec lovil zanimive kadre,honda je pa sama provocirala s svojo neučakanjostjo,da se ji alfe umaknejo,potem je začel prehitevat po desniExorcist napisal/-a:Mislim, ta video oz samo norenje po AC mi je zdaleč od smešnega (oz ne vem kaj naj bi to sploh predstavljalo). Skos ste vsi neki pametni kak ljudje ne znajo vozit, pol date pa neki takga gor. Prehitevanje po voznem pasu, po pasu za počasna vozila, norenje... Mislim, boli me k****, take vidim tak vsak dan, žalostno mi je pa videt alfiste v takšnem početju...

-ti si pa večni nergačGorkichev napisal/-a:Jst sm bil prvič na grobniku in tudi prvič na kakem srečanju v tujini.
Morem povedat da nism bil prav nič navdušen. Organizacija bi lahko bila 100x boljša, program pa obsežnejši. 4h čakanja da se zdivjamo po pišti in nardimo tiste fottke je blo preveč dolgočasnih. Pogrešal sm tudi obsežnejši vozni park (na trenutke se mi je zdelo kot da je alfa končala delat avte z modelom 145). Nevem tudi zakaj so nas tako hitro zapodili s steze, v tisti urci sm se komaj ogrel
Drugače je pa bl organizacija bistrica-reka![]()
, končno uspel videt 156 WTCC
![]()
, kapo dol za zvok 75ke
,......

-hm,moraš se registrirati,da bi gledal slike,malo nepotrebno,želim samo pogledati slikeIce Man napisal/-a:Evo i službene fotke:
http://www.cuoresportivo.hr/forum/showt ... post298519
Hvala svima na sudjelovanju

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti