Alfapassione09 - Grobnik 26.4

Objave srečanj in prireditev ...
Odgovori
Miholl
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: 156 sw
Kraj: Novo mesto
Kontakt:

Al sej se še čez posnetek voha...

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
alfafil
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: maribor
Kontakt:

Exorcist napisal/-a:Mislim, ta video oz samo norenje po AC mi je zdaleč od smešnega (oz ne vem kaj naj bi to sploh predstavljalo). Skos ste vsi neki pametni kak ljudje ne znajo vozit, pol date pa neki takga gor. Prehitevanje po voznem pasu, po pasu za počasna vozila, norenje... Mislim, boli me k****, take vidim tak vsak dan, žalostno mi je pa videt alfiste v takšnem početju...
-nisi bil zraven,zato ne pametuj,to je bilo "organizirano norenje",saj je snemalec lovil zanimive kadre,honda je pa sama provocirala s svojo neučakanjostjo,da se ji alfe umaknejo,potem je začel prehitevat po desni
-že v naslednjem kadru lahko vidiš,da smo pametnjakoviča spustili naprej
-sicer,sam nisem niti sodeloval pri tem,fantje niso niti kaj posebaj pretiravali :doubt:
uros86
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: ljubljana

Nobene panike ni blo, nobenga nismo ogrožal, tko kot je bilo že prej povedan noben ni bil pijan in podobno ...., tko da mislm da je nespametno govort o takih bedarijah, ker smo zlo lepo in spodobno pelal vso pot
alfafil
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kontakt:

Gorkichev napisal/-a:Jst sm bil prvič na grobniku in tudi prvič na kakem srečanju v tujini.
Morem povedat da nism bil prav nič navdušen. Organizacija bi lahko bila 100x boljša, program pa obsežnejši. 4h čakanja da se zdivjamo po pišti in nardimo tiste fottke je blo preveč dolgočasnih. Pogrešal sm tudi obsežnejši vozni park (na trenutke se mi je zdelo kot da je alfa končala delat avte z modelom 145 :roll: ). Nevem tudi zakaj so nas tako hitro zapodili s steze, v tisti urci sm se komaj ogrel :D

Drugače je pa bl organizacija bistrica-reka =D> =D> , končno uspel videt 156 WTCC =D> 8) , kapo dol za zvok 75ke =D>,......
-ti si pa večni nergač
-hvališ organizacijo Bistrica-Reka,kaj pa je tu kaj takega?Počakali so nas in smo šli naprej,eni "poznavalci" so zapeljali kolono v napačno smer,kritiziraš pa gostitelje
-imel si pisto zastonj,dovolj časa,da uničiš avto,če ti je bil dolgčas,si si lahko ogledal kakšno dirko motorjev
-pogrešal si obsežnejši vozni park,mislim,potem pridi drugič s 8C :wink:
Miholl
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kontakt:

Ja treba je vzeti v zakup da smo se zapodili po grobniku popolnoma zastonj, ko sem srečal kolega motorista, me je samo debelo gledal...

Čim je srečanje malo večje je težko kakšno večjo organizacijo izvajat.

Na madžarskem ubistvu ni bilo nekega programa, bili so štanti,kjer si lahko nabavljal različne zadeve, pa par štantov za jest pa pit, pa muzej znotraj in zunaj, pa malo so poskrbeli z ogromnimi sedečimi vrečami po travnikih, to je pa to. Ker dejansko ne bi šlo da bi izvajali kakšne igre in podobno ker je preprosto preveč ljudi na kupu.

Zato si čas vzameš za ogled bolidov, glede na to da smo bli na grobniku si si zraven pogledal še kako se podijo motoristi po progi
alfafil
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kontakt:

Ice Man napisal/-a:Evo i službene fotke:

http://www.cuoresportivo.hr/forum/showt ... post298519

Hvala svima na sudjelovanju =D>
-hm,moraš se registrirati,da bi gledal slike,malo nepotrebno,želim samo pogledati slike :doubt: :wink:
-hvala vama na dobri organizaciji,a posebno na besplatnoj vožnji po pisti,jer to ne doživljavaš svaki dan,doči čemo opet =D>
Uporabniški avatar
Dräger
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

še nekaj malega fotk...
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Uporabniški avatar
Enthusiast
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: Radmirje

hud filmček in dobr komad zraven, feel for me baby jeeeaa :D
glede norenja pa mislim da ni bilo nič takšnega, niti na kraj pameti mi ni prišlo da bi prehiteval po desni kot honda da da da :mrgreen:
Uporabniški avatar
Gregson007
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: LaFa ...... 404
Kraj: Laibach

sej Grobnik je nagnjen, samo toliko pa spet ne no Drägeru :lol:
Slika
Uporabniški avatar
kađiva
Alfa Member
Alfa Member
Kraj: kranj
Kontakt:

glede na to, da sem bil prvič na Alfa meetingu mi je blo kr super,...pršu sem že v soboto zvečer, ker smo ga s kolegi motoristi mal bluzil še in po zeeeelo mrzli noči v šotoru sem navdušeno pričakoval prihod alfistov, za neki časa sem celo mislil, da nobenga ne bo, glede na to da so prvi hrvati šele mal čez 13h pršli tja. No pa so/ste se le nabral =D>

To da se mi je ponudila enkratna priložnost vožnje po stezi z avtom je bla pa pika na i!!! :mrgreen: glede na to, da sem do zdej divjal po njej sam z motorji, mi je blo tole glih tolk adrenalinsko kot tist na dveh kolesih,...in pol šele ugotoviš kolk "švoh" podvozje, mašino, gume in ostalo maš pr takmu normalnmu avtu hehe :)

jutr pa naložim še kakšno fotko

@Drager: thnx za tole fotko zgorej, (babnc nisem mogu naštimat da bi me šle ven iz avta slikat :lol: ) =D>

Slika
"LIFE IS TO SHORT TO DRIVE A GOLF DIESEL"
alfafil
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kontakt:

-na zadnji sliki,zgodovinsko preganjanje-SubjectX vs alfafil :lol:
uros86
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: ljubljana

Evo še par mojih fotk!

Slika

Slika

Slika

Slika
havana_club
Alfist
Alfist
Kraj: Primorska

Zdravo družba..... bilo je kratko ali sladko..... sem lih tolk prišel dol da sem si ogledal Alfice in spretnostno vožnjo.... in ja... jaz sem bi tisti ki je pustil Alfo na placu za spretnostno vožnjo..... :mrgreen:

Kakorkoli.... hvala Grilzz za poziv k premiku.... =D>

LP D
Miholl
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kontakt:

A ti si tisti z srebrno 159 SW?
Uporabniški avatar
serpenx
Alfa Member