Katero bo vaše naslednje vozilo?

Splošne informacije, izkušnje o Alfah
Odgovori
Uporabniški avatar
_BiStRi_
Administrator
Administrator

alfi147 napisal/-a:
Killergame17 napisal/-a:Jz pa v bližni prihodnosti mislim nabavt tamalo Alfico 145, 2.0 QF, črna obvezn pa 2000 letnik edin problem je ker jo je težko dobit..ne prodaja se jih glih vlk..večinoma sam 1.4 mašine
Zakaj pa ravno letnik 2000?
Pa ni QF, ampak QV :wink:

Verjetno si želi FL verzijo QVjke 8)
145 QV,33,145,147,159 TI
Uporabniški avatar
WiTBoY
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: 159 2.4 Q4
Kraj: Logatec

Killergame17 napisal/-a:Jz pa v bližni prihodnosti mislim nabavt tamalo Alfico 145, 2.0 QF, črna obvezn pa 2000 letnik :D edin problem je ker jo je težko dobit..ne prodaja se jih glih vlk..večinoma sam 1.4 mašine :cry:
jest prodam crno 145 qv fl
Uporabniški avatar
Killergame17
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 1
Vozilo: Alfa Romeo 164 3.0 V6 12V QV Q2 1990 in Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTDm 2005
Kraj: Brežice
Kontakt:

_BiStRi_ napisal/-a:
alfi147 napisal/-a:
Killergame17 napisal/-a:Jz pa v bližni prihodnosti mislim nabavt tamalo Alfico 145, 2.0 QF, črna obvezn pa 2000 letnik edin problem je ker jo je težko dobit..ne prodaja se jih glih vlk..večinoma sam 1.4 mašine
Zakaj pa ravno letnik 2000?
Pa ni QF, ampak QV :wink:

Verjetno si želi FL verzijo QVjke 8)
Ne,ne QV jz mislim..sem se zatipkal mal :doubt:
Uporabniški avatar
Turtle
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Alfa Romeo GT
Kraj: Bilo kuda kiki svuda

rockson napisal/-a:Kot je že nekdo napisal, bo zanimivo to brati čez nekaj let. Ko tol eberem se mi dozdeva da so na tem forumu sami težki podjetniki ali uspešni poslovneži. Večina si vas bo ubodla avtomobile z navitimi bencinskimi motorji in to potem tudi brez problema vzdrževala....:)
Absolutno .....Ne vidim več naslednjega koraka po Spiderci..... :P
svabo
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: 156 SW, 1.9 MJTD,2004
Mondeo V karavan, titanium,powershift 2016
Kraj: metropola

Če bi bila sredstva skoraj neomejena,bi si sigurno privoščil opel insignio OPC :wink: :wink:
Kaj čm pisat zakaj :wink:
ziga22
Alfa Freak
Alfa Freak
Vozilo: 2006 Alfa 159

evo, mene Alfa 159 že čaka v Ljubljani, še plačilo DMV me čaka (mater so počasni...) in tablice gor pa gremo :)

na koncu sem vzel 1.9 jtdm 150KM.
znixy
Alfa Junior
Alfa Junior

Moje naslednje vozilo 159 ali pa Golf 5 gti
Uporabniški avatar
alex146
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 1
Vozilo: AR Giulia 2.2 & AR Mito 1,4 turbo LPG
Kraj: Ljubljana

ziga22 napisal/-a:evo, mene Alfa 159 že čaka v Ljubljani, še plačilo DMV me čaka (mater so počasni...) in tablice gor pa gremo :)

na koncu sem vzel 1.9 jtdm 150KM.
kaj več?? barva, oprema, cena???
ziga22
Alfa Freak
Alfa Freak
Vozilo: 2006 Alfa 159

Barva je zelo temno zelena, drugače poznana kot premium black :D :D

Ko dobim poslikam pa dam sem gor. Upam da v ponedeljek.
Uporabniški avatar
krucymucy
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: 50.000km od Ribata

Sem mislil da bo impreca, ampak jo je bistri začel prodajat dva dni zatem, ko sem kupil japonsko-italjanski moped.

Sedaj bo pač neka alfa. Če bo to kmalu 147, če bo kasneje 159SW. Še najraje pa bi obdržal kar trenutno čimdlje.
Moje ime je Niva, Lado Niva. Sem terenski človek!
Uporabniški avatar
_BiStRi_
Administrator
Administrator

Dej ti moped lepo na net, pa pridi po Imprezo, v račun vsekakor vzamem QV 8)
145 QV,33,145,147,159 TI
5in3
Alfa Freak
Alfa Freak

Jst se bom pa mogoče, rekel sem si mogoče! čez leto dni nagnu k BMW 320d okoli 02-03 letnik, ker sem se pelu z njim in me je navdušu z njegovo lepo in udobno vožnjo. Pa še 100kw ma tko da je fajn za zavarovalnico :),

Ampak kje je še to, zato samo še mislim na mogoče 8)
Uporabniški avatar
Deyann
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Dravograd

Mega lol :lol:
5in3 napisal/-a:Jst se bom pa mogoče, rekel sem si mogoče! čez leto dni nagnu k BMW 320d okoli 02-03 letnik, ker sem se pelu z njim in me je navdušu z njegovo lepo in udobno vožnjo. Pa še 100kw ma tko da je fajn za zavarovalnico :),

Ampak kje je še to, zato samo še mislim na mogoče 8)
A tako hitro si si premislil oziroma te je minilo. :roll: No ja vsaj več ko en mesec je od tega(pa še prvi post c-c-c):
5in3 napisal/-a:Jst bom že kr zdej odgovoru. Moj naslednji avto, če bo zdajšna 166-ka še zdržala 1,5-2 leti, naj bi bla Alfa 159 1.9, 2.4M-jet(če se bo našla dobra služba :Doubt: ), drugače pa kakšna manjša alfa od letnika 05 naprej
Zakaj pa ravno BMW?!?!?
5in3 napisal/-a:Dodal bi samo to, BMW je avto, ampak moj kolega je zgubu živce nad njim, ker mu je večkrat crknu tut na avto cesti, ker baje se grejejo al neki tazga, uglavne deli so dragu ku ne vem kuga že.
A ni za svoj dnar najbolš alfa…
5in3 napisal/-a:jaz vozim alfo, ker ima avto samo posebi športen stil, in športno srce in pa ker se mi zdi da je to najboljši avto za tak denar. Very Happy

lp
sine

5in3 napisal/-a:nevem zakaj nam nekateri odstranjujejo užitke od alfa romeo
Upam da neboš ti odstranjeval užitke od alfa romeo čez leto dni ko boš bmw fahrer 8) kvazi alfist. pff
Slika
5in3
Alfa Freak
Alfa Freak

Deyann! kaj ti naj rečem, drugega kot bravo =D> . lepo od tebe da si si vzeu čas in našel tele moje komentarje. Moji odgovori zate:
Deyann je napisal/a:
Zakaj pa ravno BMW?!?!?

5in3 je napisal/a:
Dodal bi samo to, BMW je avto, ampak moj kolega je zgubu živce nad njim, ker mu je večkrat crknu tut na avto cesti, ker baje se grejejo al neki tazga, uglavne deli so dragu ku ne vem kuga že.
Kar sem napisal, se z vsem strinjam, vendar sem se pred kratkim pelu v malo novejšem BMW-ju kot L:98 in se mi zdi vožnja v njem pač zelo dobra. (jaz mislim da ni to nič narobe, HVALA bogu, bi reku), Okoli pregretja mašine ter dragih delov sem pa še vedno rizičen, in zato sem napisal, kot vidiš Deyann : Ampak kje je še to, zato samo še mislim na mogoče!! In alfa romeo, me še zlepa ni in me in me ne bo minila, zato prosim, da ne zasmetuješ teme s takimi bed*****mi.!!!
5in3 je napisal/a:
Jst bom že kr zdej odgovoru. Moj naslednji avto, če bo zdajšna 166-ka še zdržala 1,5-2 leti, naj bi bla Alfa 159 1.9, 2.4M-jet(če se bo našla dobra služba :Doubt: ), drugače pa kakšna manjša alfa od letnika 05 naprej
Nevem zakaj to temo jemlješ tako resno, Kajti namenjena je samo domnevanju.

Za tak denar, kot je alfa, drži da boljšega avtomobila že težko najdeš, vsaj če imaš takšna merila kot jih imam jaz. Ampak ta merila se skozi leta, ali mesece tudi spreminjajo. pred enim letom sem iskal na avtu: športnost, cenovno ugodnost, lepoto, style in kanček udobja. Danes pa iščem avto, ki ima udobje(ne rečem da ga alfa nima), samo da ne bi bil tako trd avto. Ker alfa je za moje pojme malo pretrda.(in to me malo moti).

Jaz ne bom nikoli odstranjeval užitke od alfe!!!
In nobenega potrdila ni da bom drugo leto vozu BMW-ja, kajti imam še vedno isto ljubezen do alfe katero sem imel na začetku in tudi če bom vmes imel kak drug avto, bom še vedno prišel nazaj na alfo, ker mi ni boljšega avta trenutno kot 159 2,4 M-Jet, ampak ker je tu recesija, mi je ta malo pokvarila sanje in sem začel gledati avtomobile za malo manj denarja a še vedno z dobrimi lastnostmi.

lp
pa ni me treba uvrščat med kvazi alfiste! :wink:
sine
Uporabniški avatar
technoboy
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: gorenjska

pa sej se ni treba skregat glih v vsaki temi no #-o
Odgovori
  • Informacija