Deyann! kaj ti naj rečem, drugega kot bravo

. lepo od tebe da si si vzeu čas in našel tele moje komentarje. Moji odgovori zate:
Deyann je napisal/a:
Zakaj pa ravno BMW?!?!?
5in3 je napisal/a:
Dodal bi samo to, BMW je avto, ampak moj kolega je zgubu živce nad njim, ker mu je večkrat crknu tut na avto cesti, ker baje se grejejo al neki tazga, uglavne deli so dragu ku ne vem kuga že.
Kar sem napisal, se z vsem strinjam, vendar sem se pred kratkim pelu v malo novejšem BMW-ju kot L:98 in se mi zdi vožnja v njem pač zelo dobra. (jaz mislim da ni to nič narobe, HVALA bogu, bi reku), Okoli pregretja mašine ter dragih delov sem pa še vedno rizičen, in zato sem napisal,
kot vidiš Deyann : Ampak kje je še to, zato samo še mislim na mogoče!! In alfa romeo, me še zlepa ni in me in me ne bo minila, zato prosim, da ne zasmetuješ teme s takimi bed*****mi.!!!
5in3 je napisal/a:
Jst bom že kr zdej odgovoru. Moj naslednji avto, če bo zdajšna 166-ka še zdržala 1,5-2 leti, naj bi bla Alfa 159 1.9, 2.4M-jet(če se bo našla dobra služba :Doubt: ), drugače pa kakšna manjša alfa od letnika 05 naprej
Nevem zakaj to temo jemlješ tako resno, Kajti namenjena je samo domnevanju.
Za tak denar, kot je alfa, drži da boljšega avtomobila že težko najdeš, vsaj če imaš takšna merila kot jih imam jaz. Ampak ta merila se skozi leta, ali mesece tudi spreminjajo. pred enim letom sem iskal na avtu: športnost, cenovno ugodnost, lepoto, style in kanček udobja. Danes pa iščem avto, ki ima udobje(ne rečem da ga alfa nima), samo da ne bi bil tako trd avto. Ker alfa je za moje pojme malo pretrda.(in to me malo moti).
Jaz ne bom nikoli odstranjeval užitke od alfe!!!
In nobenega potrdila ni da bom drugo leto vozu BMW-ja, kajti imam še vedno isto ljubezen do alfe katero sem imel na začetku in tudi če bom vmes imel kak drug avto, bom še vedno prišel nazaj na alfo, ker mi ni boljšega avta trenutno kot 159 2,4 M-Jet, ampak ker je tu recesija, mi je ta malo pokvarila sanje in sem začel gledati avtomobile za malo manj denarja a še vedno z dobrimi lastnostmi.
lp
pa ni me treba uvrščat med kvazi alfiste!
sine